Οδήγησε ψηφιακά το νέο Honda Civic Type-R

Σου είναι αδύνατον να ξοδέψεις 49.740 ευρώ για την αγορά του αγαπημένου σου Honda Civic Type-RTurn 10 Studios φρόντισε για αυτό και στο τελευταίο update του video game Forza Motorsport 7 πρόσθεσε το καυτό hatch όπου μπορείς να το κάνεις δικό σου εντελώς δωρεάν.

Δοκιμή Honda Civic Type R GT 320 PS (+videos)

Μπορεί να είναι το μοναδικό αυτοκίνητο επέκτασης στον τίτλο αλλά είναι και το καλύτερο που θα μπορούσες να οδηγήσεις. Δεν χρειάζονται κάποιες συστάσεις για το νέο Civic Type-R αφού είναι ένα από τα καλύτερα προσθιοκίνητα που κυκλοφορούν σήμερα, έχοντας πραγματοποιήσει τον καλύτερο χρόνο στη φημισμένη πίστα του Nurburgring αφήνοντας πίσω του ανταγωνιστικά μοντέλα όπως το προηγούμενο Renault Megane RS και το Seat Leon Cupra.

Στόχος της Honda είναι να πραγματοποιήσει και άλλλα ρεκόρ γύρου σε φημισμένες ευρωπαικές πίστες όπως το Silverstone, Spa-Francorchamps και το Estoril στην Πορτογαλία και για αυτό δημιούργησε μία ομάδα επαγγελματιών οδηγών συμπεριλαμβανομένου του πρώην πρωταθλητή  της Formula 1, Jenson Button.

Το κορυφαίο Civic Type-R αποδίδει 320 ίππους στους εμπρός τροχούς από ένα δίλιτρο τετρακύλινδρο κινητήρα μέσω του εξατάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου κάνοντας το ένα από τα γρηγορότερα της κατηγορίας του.

Δείτε το βίντεο: Honda Civic Type R – VBox Nurburgring lap record

Έτσι, αν έχεις ένα Xbox One ή PC συμπεριλαμβανομένου της συνδρομής Car Pass θα βρίσκεται στο ψηφιακό σου γκαράζ για αμέτρητες κόντρες και ρεκόρ γύρων. Δείτε στο παρακάτω βίντεο του Forza Motorsport 7 το νέο Civic Type-R.

Get it on Google Play Download on the App Store