Αχτύπητο Citroen C3 σε χαμηλές τιμές και άτοκο

Η Citroen καινοτομεί για ακόμα μία φορά στην αγορά αυτοκινήτου, κάνοντας την απόκτηση ενός μοντέλου της πιο προσιτή σε όλους. Με το πρόγραμμα «Citroen Άτοκα» μπορεί κανείς να αγοράσει ένα καινούργιο Citroen με χαμηλή προκαταβολή και δίχως επιπλέον βάρη από τόκους. Συγκεκριμένα με αυτό το πρόγραμμα διατίθενται ετοιμοπαράδοτα Citroen με 0% επιτόκιο, 25% προκαταβολή και αποπληρωμή δόσεων σε έως 48 μήνες (4 χρόνια). Παράλληλα η Citroen προσφέρει 5ετή εργοστασιακή εγγύηση και οδική βοήθεια σε όλη την γκάμα των επιβατικών της μοντέλων.

Στη βάση της γκάμας της γαλλικής μάρκας, τοποθετείται το Citroen C3, το οποίο το πρώτο τρίμηνο του 2024 είναι το best seller αυτοκίνητο στην Ελλάδα με 2.305 ταξινομήσεις και εντυπωσιακό μερίδιο 24% στην κατηγορία των supermini. Στην εισαγωγική έκδοση 1.2 PureTech 83 You! πωλείται στη χαμηλή τιμή των 17.500 ευρώ. Ενδεικτικά μπορεί να αποκτηθεί με ελάχιστη προκαταβολή 25%, δηλαδή με μόνο 4.375 ευρώ, ενώ η εξόφληση του υπόλοιπου ποσού μπορεί να γίνει με 273 ευρώ το μήνα άτοκα. Κοινώς με πολύ λίγα λεφτά για προκαταβολή, όσο δηλαδή πωλείται ένα πολύ παλιό και ταλαιπωρημένο μικρό αυτοκίνητο, μπορεί να κάνει άμεσα δικό του κανείς ένα ολοκαίνουργιο Citroen C3 και να το αποπληρώσει σε 4 χρόνια κερδίζοντας χρήματα από τους τόκους. Αν πάλι ο πελάτης μπορεί να δώσει για παράδειγμα 50% προκαταβολή (8.750 ευρώ), τότε η μηνιαία δόση για 48 μήνες πέφτει στα μόλις 182 ευρώ.

Στον εξοπλισμό του Citroen C3 You! ανήκουν τα εξής:
  • 6 αερόσακοι
  • Σύστημα προειδοποίησης ακούσιας αλλαγής λωρίδας
  • Σύστημα αναγνώρισης ορίων ταχύτητας
  • Air condition
  • Εμπρός ηλεκτρικά παράθυρα
  • Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι καθρέπτες
  • Ηχοσύστημα με οθόνη αφής 5 ιντσών
  • Προβολείς LED
  • Προβολείς ομίχλης
  • Οροφή Bi-Ton Blanc

Στην έκδοση You! διατίθενται το Citroen C3 και με τον πετρελαιοκινητήρα 1.5 BlueHDi 100, στην πολύ χαμηλή τιμή των 21.200 ευρώ. Υπάρχει και ο πιο δυνατός turbo βενζίνης 1.2 PureTech 110 με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων (από 20.000 ευρώ) ή με αυτόματο 6τάχυτο (από 22.700 ευρώ). Με το μηχανικό αυτό σύνολο αρχική έκδοση είναι η Plus με εξοπλισμό που περιλαμβάνει επιπλέον του You! τα εξής: έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών, Bluetooth, USB και σύστημα Mirror Screen (Android Auto, Apple CarPlay), αυτόματο κλιματισμό, αυτόματη λειτουργία προβολέων, υαλοκαθαριστήρων, οροφή Bi-Ton Noir Perla Nera και τροχούς 16 ιντσών Steel & Style. Πιο πάνω είναι οι εκδόσεις Max και Max Connect (17’’) με επιπλέον αυτόματο φρενάρισμα, σύστημα κλήσεων SOS, αυτόματη εναλλαγή μεσαίας/μεγάλης σκάλας προβολέων, εσωτερικό αντιθαμβωτικό καθρέπτη, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες, πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, πίσω αισθητήρες στάθμευσης, πίσω φιμέ τζάμια και ζάντες αλουμινίου.

Περισσότερα μπορείτε να μάθετε σε μια Έκθεση Citroen, ή να ζητήσετε προσφορά συμπληρώνοντας μια απλή φόρμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να χάσει κανείς μια τέτοια ευκαιρία και να βγει ακόμα πιο κερδισμένος από το πρόγραμμα πρόγραμμα «Citroen Άτοκα».

Get it on Google Play Download on the App Store