Πρωταθλητής τριμήνου στην Ελλάδα το Citroen C3

Στην κορυφή των ταξινομήσεων βρέθηκε το Citroen C3 στην κατηγορία των supermini, γεγονός που επιβεβαιώνει πως το δημοφιλές μοντέλο της Γαλλικής μάρκας αποτελεί μια ιδανική πρόταση στην αγορά προσφέροντας εξαιρετική σχέση αξίας – τιμής. Πιο συγκεκριμένα, τον Μάρτιο ταξινομήθηκαν 590 Citroen C3, επιτυγχάνοντας μερίδιο 19,8% στα δημοφιλή μικρά αυτοκίνητα.

Η σημαντική εμπορική επιτυχία του μοντέλου αποτυπώνεται καλύτερα με βάση τις επιδόσεις του από την αρχή της χρονιάς μέχρι και σήμερα καθώς είναι πρώτο σε ταξινομήσεις μοντέλο στο διάστημα Ιανουαρίου – Μαρτίου 2024, ανεξαρτήτως κατηγορίας με 2.307 μονάδες. Αντίστοιχα, στην πρώτη θέση βρίσκεται και το C3 Enterprise στην κατηγορία των μικρών Van το διάστημα Ιανουαρίου – Μαρτίου με 129 οχήματα και μερίδιο αγοράς 55,6%.

Το Citroen C3 πρωταγωνιστεί σε μια από τις σημαντικότερες κατηγορίες της αγοράς όντας διαθέσιμο με κινητήρες βενζίνης (1.2 PureTech 83 PS και 110 PS) και πετρελαίου (1.5 Blue HDi 100 PS), καθώς και σε τρεις νέες εκδόσεις εξοπλισμού (You!, Plus και Max) που καλύπτουν στο έπακρο τις προσδοκίες του αγοραστικού κοινού. Ενδεικτικά, οι τιμές του C3 ξεκινούν από τις 17.000 ευρώ και με εξοπλισμό που περιλαμβάνει 6 αερόσακους, προειδοποίηση ακούσιας αλλαγής λωρίδας, αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας, προβολείς ομίχλης, φώτα LED, ηλεκτρικά παράθυρα μπροστά, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέπτες, οθόνη αφής 5 ιντσών, Bluetooth, θύρα USB και air condition. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μοντέλα της Citroen συνοδεύονται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση και πέντε χρόνια οδική βοήθεια. Περισσότερες πληροφορίες για την γκάμα της μάρκας είναι διαθέσιμες στο δίκτυο των επίσημων διανομέων της Citroen, καθώς και στο www.citroen.gr.

Get it on Google Play Download on the App Store