Το τραμ του τρόμου (+video)

Έχουμε γράψει πολλές φορές πως δεν πρέπει να σταματάμε στις γραμμές του τραμ καθώς αυτό είναι άκρως επικίνδυνο, αφού σε περίπτωση που περάσει τότε υπάρχει το ενδεχόμενο σύγκρουσης. Αυτό ακριβώς συνέβη στο video το οποίο θα δούμε πιο κάτω και μας έρχεται από το Καζάν της Ρωσίας, όπου αυτοκίνητα παρασύρθηκαν από τραμ.

Δείτε ακόμη: Honda S2000 κυνηγά Mitsubishi Lancer Evo και το μετανιώνει… (+video)

Αντιλαμβανόμαστε πως είναι φορές που μπορεί η κίνηση στο δρόμο να είναι τέτοια που να σε αναγκάσει να μείνεις πάνω στις γραμμές ενός τραμ, για αυτό ακριβώς το λόγο όμως πρέπει να είμαστε προνοητικοί. Δεν χρειάζεται να περάσουμε ένα φανάρι οριακά και μετά να περιμένουμε πάνω στις γραμμές του τραμ. Είναι προτιμότερο να χάσουμε τη σειρά μας στο φανάρι και να περιμένουμε το επόμενο πράσινο και να περάσουμε με ασφάλεια.

Διαβάστε επίσης: Audi A4 ξεφτιλίζει… κόσμο στη λάσπη (+video)

Φυσικά και οι οδηγοί του τραμ οφείλουν να είναι πιο προσεκτικοί και σίγουρα να μην αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες όταν ξέρουν πως βρίσκονται σε σημείο όπου ενδέχεται να υπάρχουν αυτοκίνητα. Κάτι που δεν έκανε ο οδηγός του συγκεκριμένου τραμ, που έπεσε με μεγάλη ταχύτητα επάνω σε τρία αυτοκίνητα τραυματίζοντας μία γυναίκα 28 χρονών και το τετράχρονο παιδί της.

Get it on Google Play Download on the App Store