Egoboo E-Treck ηλεκτρικό ποδήλατο δρόμου (+video)

Tο Egoboo E-Treck είναι ένα στιλάτο ηλεκτρικό ποδήλατο τύπου «κούρσας» με υποβοηθούμενο πεντάλ που συνδυάζει την λειτουργικότητα, την ευκολία και την καινοτομία. Με δισκόφρενα εμπρός και πίσω, θα είσαι απόλυτα ασφαλής ανά πάσα στιγμή χρειαστεί να σταματήσεις ακόμα και αναβάτες μέχρι 120 κιλά.

Διαθέτει μηχανισμό 6 ταχυτήτων του κορυφαίου ιαπωνικού κατασκευαστή Shimano, τροχούς 700C Alloy και ηλεκτρικό μοτέρ 36V, και ισχύος 360W προσαρμοσμένο στον εμπρός τροχό. Η τελική ταχύτητα όπως ισχύει με όλα τα e-bikes αλλά και τα e-scooters περιορίζεται βάση νόμου στα 25 χλμ./ώρα. Το επιθυμητό ποσοστό υποβοήθησης μπορεί να ενεργοποιηθεί με το αντίστοιχο μπουτόν από το τιμόνι. Η μέγιστη απόσταση που μπορεί να διανύσει το ποδήλατο με πλήρη χρήση του ηλεκτρικού κινητήρα είναι 30 – 35 χλμ.

Από πλευράς φωτιστικών σωμάτων, υπάρχει εμπρόσθιος φωτισμός LED που μπορεί να ρυθμιστεί στη σωστή γωνία για να βλέπεις το δρόμο αλλά και να σε βλέπουν οι διερχόμενοι οδηγοί και πεζοί. Όλες οι χρήσιμες πληροφορίες που χρειάζεσαι εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κοντέρ του ποδηλάτου, όπως η ταχύτητά, το επίπεδο της μπαταρίας και τα χιλιόμετρα που διανύεις. Αν είσαι ο τύπος αυτού του είδους ποδηλάτου, μπορείς να το αποκτήσεις με 1.199 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store