Μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με leasing και ξένοιασες!

Οι απανωτές ανατιμήσεις στα καινούργια αυτοκίνητα έχουν οδηγήσει πολύ κόσμο προς την αγορά των μεταχειρισμένων, όπου πάντα υπάρχει το ρίσκο και καμία εγγύηση (εκτός ελαχίστων περιπτώσεων). Όσο καλό και αν φαίνεται εξωτερικά και στο εσωτερικό του, πάντα υπάρχει ο φόβος μην τυχόν είναι επισκευασμένο από τρακάρισμα, κρύβει κάποια βλάβη ή είναι στα όρια για να βγάλει πρόβλημα. Ακόμα και στην καλύτερη περίπτωση που δεν ισχύει κάτι από αυτά, αργά ή γρήγορα θα «ζητήσει» service, ΚΤΕΟ, τέλη κυκλοφορίας, συν άλλα μικρά ή μεγάλα έξοδα.

Τη λύση για όλα αυτά και για πολλούς ακόμα προβληματισμούς, δίνει το leasing μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Τα οφέλη σε κάθε περίπτωση είναι πολλά, αφού εξαφανίζονται όλα τα παραπάνω άγχη. Όπως ισχύει και με το leasing στα καινούργια αυτοκίνητα, έτσι και στα μεταχειρισμένα το μίσθωμα περιλαμβάνει όλα τα πάγια έξοδα, εκτός από το καύσιμο. Μόνο που στην περίπτωση του instacar, οι παροχές είναι ακόμα περισσότερες και πιο συμφέρουσες, τόσο για ιδιώτες όσο και για επαγγελματίες, γιατί δεν υπάρχει προκαταβολή και ο χρήστης μπορεί ανά πάσα ώρα να αλλάξει αυτοκίνητο, χωρίς να πληρώσει «πέναλτι» και λοιπά έξοδα.

Leasing μεταχειρισμένου χωρίς προκαταβολή!

Ο ενδιαφερόμενος έχει κάνει τους υπολογισμούς του για να σιγουρευτεί ότι η μηνιαία συνδρομή είναι εντός των δυνατοτήτων του, αλλά αδυνατεί να καταβάλει οποιοδήποτε άλλο ποσό. Κανένα πρόβλημα, γιατί στο instacar δε θα χρειαστεί έτσι κι αλλιώς. Γιατί το instacar έχει κάνει το leasing χωρίς προκαταβολή πραγματικότητα.

Μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με όλα τα έξοδα πληρωμένα!

Αυτό και αν είναι πολύ σημαντικό. Με το leasing στο instacar, ο χρήστης ξενοιάζει από κάθε τακτικό αλλά και πιθανό έκτακτο έξοδο (π.χ. βλάβη) του αυτοκινήτου, πέρα από τα καύσιμά του. Ζημιές, service, ελαστικά, ΚΤΕΟ, τέλη κυκλοφορίας και μεικτά ασφάλιστρα, όλα επιβαρύνουν την εταιρεία leasing και μόνο.

Έγινε ζημιά ή τρακάρισμα; Άμεσα αυτοκίνητο αντικατάστασης!

Εάν ένα αγορασμένο αυτοκίνητο χαλάσει ή τρακάρει, τότε η κατάσταση για τον οδηγό του είναι δύσκολη, αφού μένει χωρίς αυτοκίνητο, για λίγες ή πολλές μέρες. Με το instacar τα πράγματα είναι διαφορετικά, γιατί το διάστημα κατά το οποίο το αμάξι θα βρίσκεται στο συνεργείο, η εταιρεία leasing παρέχει αυτοκίνητο αντικατάστασης.

Αλλαγή αυτοκινήτου ανά πάσα ώρα και στιγμή!

Οι ανάγκες του οδηγού ξαφνικά διαφοροποιήθηκαν σε σχέση με τον χρόνο απόκτησης του αυτοκινήτου; Θέλει να αλλάξει από ένα αυτοκίνητο πόλης σε ένα μεγαλύτερο ή το αντίστροφο; Με το instacar, ο πελάτης μπορεί απλά να διαλέξει το επόμενο όχημα της αρεσκείας του και να τροποποιήσει αντίστοιχα τη σύμβασή του. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και στην περίπτωση που επιθυμεί να διακόψει τη μίσθωση. Κανένας περιορισμός και καμία δέσμευση πέραν από τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις του χρήστη.

Δεκάδες ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα!

Το instacar όχι μόνο στηρίζει την εγχώρια αγορά, αποτελούμενο από ένα στόλο μεταχειρισμένων αυτοκινήτων που προέρχεται αποκλειστικά από ελληνικές αντιπροσωπείες, αλλά με τον τρόπο αυτό, εγγυάται την ποιότητα και τις προδιαγραφές του στόλου αυτού. Παράλληλα υπάρχουν δεκάδες διαθέσιμα οχήματα όλων των κατηγοριών, ενώ το leasing μεταχειρισμένων δίνει στον ενδιαφερόμενο πρόσβαση σε μοντέλα και τύπους αυτοκινήτων που σε διαφορετική περίπτωση, θα ήταν απλησίαστα οικονομικά.

Get it on Google Play Download on the App Store