Η νέα Skoda Octavia RS στο Nurburgring

Τις τελευταίες δοκιμές κάνουν οι τεχνικοί της Skoda στη νέα Octavia RS, η οποία φωτογραφήθηκε να «γυρίζει» στο Nurburgring με ελάχιστο καμουφλάζ στο αμάξωμά της. Η επίσημη πρεμιέρα θα γίνει σε λιγότερο από τρεις μήνες και πιο συγκεκριμένα στις 11 Ιουλίου στο Goodwood Festival of Speed. Σύμφωνα μάλιστα με την Skoda, είναι η ταχύτερη Octavia παραγωγής που έχει ποτέ παρουσιαστεί, ενώ είναι μεγαλύτερη αλλά ελαφρύτερη από την προγενέστερη.

Εξωτερικά η νέα Octavia RS, ξεχωρίζει από τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες (αμφότεροι είναι καμουφλαρισμένοι και ειδικά ο εμπρός), τις δύο τραπεζοειδείς απολήξεις των εξατμίσεων, τα σπόιλερ στα μαρσπιέ και στην πόρτα του χώρου αποσκευών και τις μεγάλες σκουρόχρωμες ζάντες αλουμινίου.

Για την κίνηση της Skoda Octavia RS θα φροντίζει κατά πάσα πιθανότητα ο 2.0 λίτρων TSI κινητήρας του νέου Golf GTI, απόδοσης 220 ίππων, δηλαδή θα είναι κατά 20 ίππους ισχυρότερη από την προγενέστερη. Επιπλέον θα υπάρχει και diesel έκδοση Octavia RS, με το 2λιτρο μοτέρ του Golf GTD απόδοσης 184 ίππων.  

Πηγή φωτογραφιών: autoexpress.co.uk

Get it on Google Play Download on the App Store