Μετρ άνεσης και οικονομίας το MG3 Hybrid+

H MG με το νέο φουλ υβριδικό supermini MG3 Hybrid+ φέρνει νέα δεδομένα στη δημοφιλή αυτή κατηγορία, αφού διατίθεται στην καλύτερη και χαμηλότερη τιμή με όλα αυτά που προσφέρει. Με γνώμονα την αγορά των υβριδικών αυτοκινήτων και κυρίως της κατηγορίας των μικρών χάτσμπακ, στην οποία εντάσσεται το MG3 Hybrid+ , το νέο μοντέλο της MG αποτελεί μια ιδιαίτερα ελκυστική πρόταση αγοράς, με τιμή εκκίνησης μόλις τα 19.950 ευρώ.

Ο πλούσιος εξοπλισμός που προσφέρει το MG3 Hybrid+ εντοπίζεται από την πρώτη κιόλας έκδοση Excite. 6 αερόσακοι, αυτόματο φρενάρισμα, υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας, αυτόματη εναλλαγή μεσαίας – μεγάλης σκάλας φώτων, ψηφιακά όργανα με οθόνη 7 ιντσών, οθόνη αφής των 10,25 ιντσών, Navigation, αυτόματος κλιματισμός, όλες οι ηλεκτρικές ανέσεις, κάμερα οπισθοπορείας και αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, είναι κάποια από τα βασικά στοιχεία εξοπλισμού. Επίσης, το MG3 Hybrid + διατίθεται σε 3 εκδόσεις και 7 χρώματα αμαξώματος, που επιτρέπουν στους υποψήφιους αγοραστές να επιλέξουν το στυλ που τους ταιριάζει καλύτερα. Όπως όλα τα μοντέλα MG που διατίθενται στη χώρα, έτσι και το MG3 Hybrid+ καλύπτεται από την τριπλή φροντίδα Triple 7, που σημαίνει 7 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, 7 χρόνια δωρεάν έλεγχος οχήματος και 7 χρόνια οδική βοήθεια.

Σχετικά με την εσωτερική διαμόρφωση του αυτοκινήτου, είναι άνετη και εργονομικά σχεδιασμένη, με ψηφιακή οθόνη οδηγού και μεγάλη οθόνη αφής 10,25 ιντσών στο ταμπλό. Τα καθίσματα του MG3 Hybrid+ είναι επενδυμένα με ανθεκτικά υφάσματα, προσφέροντας άνεση και στήριξη. Το MG3 Hybrid+ καλύπτει τις ανάγκες των επιβατών και σε χώρους, καθώς υπάρχει αρκετός αέρας για τα πόδια όλων των φιλοξενούμενων, χάρη και στο μακρύ μεταξόνιο των 2,57 μέτρων. Ο χώρος αποσκευών με χωρητικότητα 293 λίτρων αυξάνεται έως τα 983 λίτρα με τις πλάτες των πίσω καθισμάτων αναδιπλωμένες.

Εξωτερικά, το MG3 Hybrid+ διαθέτει σπορτίφ και κομψές γραμμές, με δυναμικούς προφυλακτήρες και μια ευδιάκριτη εμπρός μάσκα. Οι ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών ενισχύουν τη σπορ αίσθηση, ενώ τα LED φώτα ημέρας προσφέρουν μια σύγχρονη εμφάνιση. Επιπλέον ο σχεδιασμός του MG3 Hybrid+ διαθέτει μια εξελιγμένη αεροδυναμική απόδοση, μειώνοντας έτσι την αντίσταση και βελτιώνοντας έτσι την ενεργειακή απόδοση. Επιπλέον, με μήκος 4.113 χιλιοστά, είναι το μακρύτερο supermini.

Τις αυξημένες ανέσεις ενισχύει και η ιδιαίτερα «απορροφητική» ανάρτηση, η οποία μοιάζει λες και σχεδιάστηκε για τους γεμάτους ανωμαλίες ελληνικούς δρόμους. Σημείο αναφοράς για την κατηγορία -και όχι μόνο- αποτελεί το προηγμένο υβριδικό σύστημα με την υψηλή συνδυαστική ισχύ των 195 ίππων. Από τη μία πλευρά εξασφαλίζει δυναμικές επιδόσεις, με 0-100 χλμ./ώρα σε 8 δλ. και 80-120 χλμ./ώρα σε μόλις 5,0 δλ., ενώ από την άλλη τα 5,4 λτ./100 χλμ. πραγματικής κατανάλωσης σε μεικτές συνθήκες ή κοντά στα 4,5 λτ./100 χλμ. στην πόλη, είναι «βάλσαμο» για την τσέπη κάθε οδηγού. Συν του ότι με 100 γρ./χλμ. CO2 απαλλάσσεται από τα τέλη κυκλοφορίας.

Get it on Google Play Download on the App Store