Τελικές δοκιμές της νέας Mercedes-AMG C-Class Coupe

Πριν από μερικές μέρες η Mercedes είχε αποκαλύψει τις πρώτες «μυστηριώδεις» φωτογραφίες ενός «something fast» νέου AMG μοντέλου της για το οποίο είχαμε υποθέσει ότι πρόκειται για τη νέα C-Class Coupe. Τελικά, οι υποψίες μας επιβεβαιώθηκαν, αφού πριν από λίγες ώρες η γερμανική φίρμα ανακοίνωσε ότι πρόκειται για τη νέα Mercedes-AMG C-Class Coupe. Παράλληλα ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση από την παρουσίασή της που θα γίνει στις 19 Αυγούστου και κατόπιν, τον Σεπτέμβριο θα πραγματοποιηθεί η παγκόσμια πρεμιέρα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Οι νέες φωτογραφίες που δημοσίευσε τη Mercedes-AMG δείχνουν αυτή τη φορά ολόκληρο το μοντέλο κατά τη διάρκεια των τελικών δοκιμών. Το πίσω μέρος φέρει βαρύ καμουφλάζ και δύσκολα διακρίνονται ξεκάθαρα χαρακτηριστικά, πλην της έντονης κλίσης του πίσω παρμπρίζ και της υπερυψωμένης ουράς.

Η νέα κορυφαία κουπέ μεσαία Mercedes θα τροφοδοτείται -κατά πάσα πιθανότητα- με τον V8 4.0 λτ. turbo κινητήρα απόδοσης 476 ίππων στο βασικό μοντέλο ή με 510 ίππους στην έκδοση S, όπως αντίστοιχα συμβαίνει και με την σεντάν Mercedes-AMG C 63.

Get it on Google Play Download on the App Store