Το ξενοδοχείο που «κερνάει» Supra με τη διαμονή

Τα πεντάστερα ξενοδοχεία προσφέρουν όλα τα είδη ανέσεων και παροχών. Από μασάζ και εκδρομές, μέχρι ιδιωτικές συναυλίες (βλέπε Λας Βέγκας). Φυσικά οι VIP μετακινήσεις δεν λείπουν, με τις λιμουζίνες και τα πολυτελή van να αναλαμβάνουν τις βόλτες των ευκατάστατων πελατών. Ένα και μόνο στον κόσμο, όμως, φροντίζει για τους «βενζινοαίματους», δίνοντας τη δυνατότητα για οδήγηση -όχι απλά μετακίνηση- πίσω από το τιμόνι Toyota Supra!

Η αποκλειστικότητα αυτή ανήκει στο Fuji Speedway Hotel, που όπως λέει το όνομά του εδρεύει στην ομώνυμη ιαπωνική πίστα. Η διεύθυνση του ξενοδοχείου σύναψε συνεργασία με την Toyota, η οποία παρέχει 2 Supra MK5: μια του 2020, βελτιωμένη μάλιστα από τον TOM’S, και μια του 2022. Η πρώτη φέρει την «ανορθογραφία» του 8τάχυτου αυτόματου κιβωτίου, αλλά η περσινή (οσονούπω προπέρσινη) εξοπλίζεται με το 6άρι χειροκίνητο. Και μια διανυκτέρευση να κάνεις στο ξενοδοχείο του Fuji Speedway, μπορείς να κάνεις τις γύρες σου με μια Supra. Όλως περιέργως, ωστόσο, όχι εντός της πίστας, η οποία βρίσκεται ακριβώς δίπλα.

Για το διήμερο 21-22 Ιανουαρίου δε, Toyota και Fuji Speedway Hotel δίνουν μια διευρυμένη γκάμα απολαύσεων, μέσω του Supra Winter Festival, προσφέροντας ακόμα 3 Supra –  μία από κάθε άλλη γενιά: μια Celica XX 2000GT του 1985, μια Supra 2.5GT Twin Turbo Aerotop του 1995 και μια MK4, επίσης βελτιωμένη. Εδώ οι βόλτες έχουν χρονικό όριο 30 λεπτών, επίσης χωρίς τα αυτοκίνητα να μπαίνουν στην πίστα, συν περιορισμό στο «γυροβόλι» στους δρόμους πέριξ του ξενοδοχείου.

Get it on Google Play Download on the App Store