Νέο XEV Yoyo Easy Young με τιμή από 9.900 ευρώ

Η απόκτηση του μίνι ηλεκτρικού οχήματος XEV Yoyo δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη όσο είναι από σήμερα, με τη νέα έκδοση Easy Young. Το εν λόγω μοντέλο είναι ετοιμοπαράδοτο, για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, σε πολύ προσιτή τιμή. Συγκεκριμένα η αρχική τιμή καταλόγου των 13.900 ευρώ μειώνεται στις 10.900 ευρώ με την επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3», ενώ για τους νέους έως 29 ετών το τελικό κόστος περιορίζεται σε 9.900 ευρώ.

Το νέο Yoyo Easy Young διαθέτει όλα τα απαραίτητα στον εξοπλισμό του. Συγκεκριμένα περιλαμβάνει air condition, ηλεκτρικά παράθυρα και καθρέφτες, είσοδο και εκκίνηση χωρίς κλειδί, κεντρική οθόνη 7 ιντσών με Bluetooth και βάση τοποθέτησης smartphone, 3 θύρες USB κ.ά.

Το μικρό ηλεκτρικό των 2,53 μέτρων μήκους έχει ακτίνα στροφής μόλις 4,5 μέτρα για απόλυτη ευελιξία στην πόλη. Χάρη στη μπαταρία LFP χωρητικότητας 10,4 kWh η αυτονομία του αγγίζει τα 150 χιλιόμετρα και ο συνολικός χρόνος φόρτισης σε οικιακή πρίζα φτάνει  τις 5 ώρες. Ο ζωηρός κινητήρας αποδίδει 20,4 ίππους και 90 Nm ροπής και το XEV Yoyo αναπτύσσει εύκολα τελική ταχύτητα πάνω από 80 χλμ./ώρα, έτσι ώστε να κινείται άνετα και σε οδούς ταχείας κυκλοφορίας. Παράλληλα, τα 4 δισκόφρενα και το ABS, εγγυώνται ότι μπορεί πάντα να επιβραδύνει με ασφάλεια.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν το νέο Yoyo Easy Young στο δίκτυο καταστημάτων της XEV Hellas σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Δράμα, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Καρδίτσα, Κέρκυρα, Λάρισα και Σύρο.

Get it on Google Play Download on the App Store