Εορταστικά νέα Jeep Renegade & Compass North Star

H Jeep γιορτάζει την επίτευξη 1 εκατ. πωλήσεων στην Ευρώπη από τα δυο πιο καλοπουλημένα μοντέλα της, και το γιορτάζει με την ανάλογη ειδική έκδοση. Renegade και Compass είναι οι μεγάλοι εμπορικοί πρωταγωνιστές της αμερικανικής εταιρία, που της χαρίζουν αυτό το εξέχον παράσημο, άρα και τα πλέον άξια μοντέλα για την εορταστική North Star φορεσιά.

Τα Renegade και Compass North Star διακρίνονται για το αποκλειστικό Technogreen χρώμα του αμαξώματος, που συνδυάζεται με μαύρες πινελιές σε μάσκα, κολώνες, καπό (αυτοκόλλητο), καθρέπτες, ζάντες (17 ιντσών στο Renegade, 18 στο Compass) και ράγες οροφής. Το πρασινόμαυρο μοτίβο συνεχίζεται και εσωτερικά, όπου ιδίως στο Compass όλα τα βλέμματα πέφτουν στην καταπράσινη φάσα του ταμπλό. Οι μαύρες δερμάτινες επενδύσεις διατρέχονται από πράσινες ραφές και στα δύο, ενώ τα κεντητά λογότυπα της Jeep στις πλάτες των εμπρός καθισμάτων και οι οθόνες, συνθέτουν ένα high tech και περιπετειώδες περιβάλλον.

Οι εκδόσεις North Star προσφέρονται αποκλειστικά με τα υβριδικά σύνολα Hybrid και 4xe, δηλαδή με το mild hybrid 48V e-Hybrid των 130 ίππων και την ισχυρότερη έκδοση του plug-in hybrid 4xe, που αποδίδει 240 άλογα. Αμφότερα πλαισιώνονται από ευρύ φάσμα συστημάτων ADAS (προσαρμοζόμενο cruise control, ενεργό σύστημα διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας, αυτόματο φρενάρισμα με αναγνώριση πεζών και ποδηλάτων καθώς και ανίχνευση κόπωσης οδηγού). Μαζί τους όλες οι λειτουργίες συνδεσιμότητας, περιλαμβανομένων Android Auto, Apple CarPlay, σύστημα πολυμέσων Uconnect Navi, ψηφιακό πίνακα οργάνων και δυνατότητα smartphone mirroring.

«Τα Jeep Renegade και Compass είναι βασικοί πυλώνες της παγκόσμιας επιτυχίας της μάρκας, ειδικά στην Ευρώπη, όπου την έχουν ανεβάσει σε νέα ύψη. Φτάνοντας μαζί το ορόσημο του ενός εκατομμυρίου μονάδων που πωλήθηκαν στην Ευρώπη, αυτά τα δύο μοντέλα συμβάλλουν ισχυρά στην παρουσία της μάρκας Jeep στην περιοχή, κατακτώντας εκατοντάδες χιλιάδες νέους αγοραστές τα τελευταία χρόνια», εξήγησε ο Eric Laforge, επικεφαλής της Jeep Ευρώπης.

Get it on Google Play Download on the App Store