Καινούργιο Citroen C3 με φοβερή τιμή

Τέτοια τιμή για καινούργιο μικρό χάτσμπακ μοιάζει απίστευτη σήμερα, όμως είναι πέρα για πέρα αληθινή, αλλά δεν θα κρατήσει για πολύ καιρό ακόμα. Η Citroen προσφέρει το C3 στη φοβερή τιμή των 15.800 ευρώ μαζί με το Bonus Ανταλλαγής των 1.700 ευρώ. Ακόμα και για όλους όσους δεν έχουν παλιό αυτοκίνητο, η Citroen διαθέτει το C3 με έκπτωση, έτσι ώστε να αποκτήσουν ένα καινούργιο supermini σε τιμή αντίστοιχη με μίνι μοντέλων.

Το ποσό των 15.800 ευρώ αφορά την εισαγωγική έκδοση You! με τον 1.200άρη ατμοσφαιρικό κινητήρα των 83 ίππων και 118 Nm, ο οποίος είναι ό,τι πρέπει για τις μετακινήσεις στην πόλη, ενώ επαρκεί και για πιο μακρινές διαδρομές. Το μηχανικό αυτό σύνολο είναι ελαστικό από τις χαμηλές στροφές, πρόθυμο στο πάτημα του πεντάλ του γκαζιού και επιταχύνει το τετράμετρο αμάξωμα από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 12,3 δλ. Επίσης, ο 1.2 PureTech καίει σε πραγματικές συνθήκες κοντά στα 6,5 λτ./100 χλμ. και εκπέμπει 123 γρ./χλμ. CO2 (79 ευρώ τέλη κυκλοφορίας).

Ο οδηγός του Citroen C3 θα απολαύσει και την πολύ καλή άνεση από τις αναρτήσεις, μιας και φιλτράρουν με αποτελεσματικό τρόπο τις μύριες ανωμαλίες των δρόμων. Μαζί με τα πολύ αναπαυτικά καθίσματα, το C3 είναι ένα πολύ ξεκούραστο αυτοκίνητο και αν μη τι άλλο αυτό είναι ένα βασικό ζητούμενο για πολλούς οδηγούς. Στους αυτοκινητόδρομους το Citroen C3 παραμένει σταθερό σε σβέλτες ταχύτητες, ενώ στις στροφές οι κλίσεις του αμαξώματος είναι λογικές και μόνο υπό πίεση θα τονιστούν. Παρόλα αυτά ο οδηγός δεν θα έρθει σε δύσκολη θέση, γιατί το γαλλικό supermini είναι προοδευτικό στις αντιδράσεις του.

Το Citroen C3 των 15.800 ευρώ θα καλύψει εύκολα τις μεταφορικές ανάγκες τεσσάρων ατόμων με ύψος κοντά στα 1,8 μ., αφού διαθέτει αρκετό αέρα για τα πόδια και το κεφάλι. Πολύ εξυπηρετικό για τους πίσω είναι το κάθισμα με τον ενιαίο σχεδόν σχεδιασμό, χαρακτηριστικό που διευκολύνει και τυχόν μεσαίο επιβάτη. Όσο για τις αποσκευές, τα 300 λίτρα του πορτ μπαγκάζ είναι πλήρως εκμεταλλεύσιμα και δείχνουν περισσότερα λόγω του τετραγωνισμένου σχήματος. Όσο για τον εξοπλισμό του C3 You! περιλαμβάνονται 6 αερόσακοι, σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, οθόνη αφής 5 ιντσών, εμπρός ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικοί καθρέπτες, προβολείς ομίχλης και air condition.

Get it on Google Play Download on the App Store