Στην Ελλάδα το νέο Ford Explorer για test drive

Το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό Ford Explorer βρίσκεται τώρα σε όλα τα καταστήματα του Επίσημου Δικτύου Ford σε όλη την Ελλάδα και περιμένει το κοινό να το γνωρίσει από κοντά. Να ενημερωθεί για τις προηγμένες τεχνολογίες που ενσωματώνει και να πραγματοποιήσει test drive για να ανακαλύψει από πρώτο χέρι τις οδηγικές αρετές του, την άμεση απόκριση του αμιγώς ηλεκτρικού συστήματος κίνησης και τα απαράμιλλα επίπεδα άνεσης που προσφέρει. Ταυτόχρονα, το εξειδικευμένο προσωπικό σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων θα είναι στο πλευρό των ενδιαφερόμενων για να τους βοηθήσει προκειμένου να το παραγγείλουν άμεσα για να αποκτήσετε την έκδοση του νέου Ford Explorer που τους ταιριάζει καλύτερα.

Το ολοκαίνουργιο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Ford, έρχεται με νέα πρότυπα στην κατηγορία των EV και να συνδυάσει με μοναδικό τρόπο την υψηλού επιπέδου γερμανική μηχανολογία με την πλούσια αμερικανική παράδοση της εταιρείας, προσφέροντας απαράμιλλη αποδοτικότητα, κορυφαίες επιδόσεις και υψηλά επίπεδα άνεσης και πολυτέλειας, σε συνδυασμό με μια πρωτόγνωρη οδηγική εμπειρία. Αποτελώντας ένα σημαντικό βήμα στο δρόμο για την παραγωγή μιας ολοκαίνουργιας γενιάς ηλεκτρικών επιβατικών οχημάτων υψηλής ποιότητας για την Ευρώπη, το νέο Explorer είναι το πρώτο όχημα που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής του Κέντρου Ηλεκτρικών Οχημάτων της Ford στην Κολωνία, ένα από τα πιο αποδοτικά εργοστάσια συναρμολόγησης οχημάτων της Ford παγκοσμίως που αντιπροσωπεύει μια επένδυση 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Το νέο Ford Explorer προσφέρει κορυφαίες προδιαγραφές οι οποίες του χαρίζουν αυτονομία άνω των 600 χλμ. με μία μόνο φόρτιση, ενώ η αναπλήρωση της μπαταρίας με ηλεκτρική ενέργεια από 10 έως 80% διαρκεί περίπου 26 λεπτά με χρήση ταχείας φόρτισης DC έως 185 kW για την έκδοση AWD. Το νέο Ford Explorer είναι διαθέσιμο σε μια πλούσια σε εκδόσεις γκάμα με μπαταρία ιόντων λιθίου Εκτεταμένης Χωρητικότητας (Extended Range), κίνηση στους πίσω (RWD) ή στους τέσσερις τροχούς (AWD) και δύο επίπεδα εξοπλισμού (Style και Premium).

Το 2κίνητο Explorer με το μονό ηλεκτροκινητήρα των 286 ίππων και 545 Nm ροπής επιταχύνει στα 0-100 χλμ./ώρα σε 6,4 δλ. και η μέγιστη ταχύτητα περιορίζεται στα 180 χλμ./ώρα. Με μεικτή κατανάλωση 13,9 kWh/100 χλμ. η αυτονομία φτάνει τα 602 χιλιόμετρα. Στο 4κίνητο η συνδυαστική ισχύς φτάνει τους 340 ίππους και τα 545 Nm ροπής, με 0-100 χλμ./ώρα σε 5,3 δλ. (τελική 180 χλμ./ώρα), με μεικτή κατανάλωση 15,7 kWh/100 χλμ. και αυτονομία ότι 566 χλμ. Οι τιμές του ξεκινούν από 37.900 ευρώ με την κρατική επιδότηση των 9.000 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store