Προσφορά Ford Kuga με 42.500 χιλιόμετρα

Πολύς κόσμος αδυνατεί να αγοράσει καινούργιο αυτοκίνητο λόγω των σημαντικά αυξημένων τιμών τους, αφού ακόμα και για μίνι μοντέλα απαιτούνται σχεδόν 17.000 ευρώ. Αν οι μεταφορικές ανάγκες είναι περισσότερες και αναζητά κανείς ένα μικρομεσαίο SUV, τότε θα πρέπει στην καλύτερη περίπτωση να έχει διαθέσιμα 30.000 ευρώ. Οπότε στρέφονται προς τα μεταχειρισμένα, όπου με μια καλή έρευνα θα βρεθεί το καλύτερο δυνατό αμάξι.

Μια τέτοια περίπτωση που συμφέρει ακόμα περισσότερο μετά τη σημαντική μείωση τιμής που έκανε η CarCenter (εξουσιοδοτημένος dealer και επισκευαστής σε οχήματα Ford), είναι το συγκεκριμένο Ford Kuga 1.6 EcoBoost 182 PS AWD Auto Titanium. Τώρα πωλείται σε μειωμένη τιμή κατά 3.000 ευρώ, στις 15.990 ευρώ (έναντι 18.990 ευρώ αρχικής). Έχει ταξινομηθεί πριν από εννέα χρόνια (Οκτώβριο του 2015), όμως το οδόμετρό του έχει γράψει μόνο 42.500 χιλιόμετρα. Άλλωστε φαίνεται και από το εσωτερικό του (χειριστήρια, καθίσματα κ.λπ.), ότι έχει οδηγηθεί ελάχιστα, ενώ και το αμάξωμά του δεν φέρει φθορές.

Επίσης, αυτό το μεταχειρισμένο Kuga είναι από τα ελάχιστα τετρακίνητα και με αυτόματο σασμάν, που σημαίνει ότι παρέχει έξτρα δυνατότητες κίνησης πέρα από την άσφαλτο (201 χλστ. απόστασης από το έδαφος) και ακόμα μεγαλύτερη άνεση στην οδήγηση. Ταυτόχρονα ο 1.600άρης τετρακύλινδρος EcoBoost των 182 ίππων και 240 Nm είναι ό,τι πρέπει να για το αμάξωμα του Kuga, εξασφαλίζοντάς δυναμικές επιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 9,7 δλ.). Σε συνδυασμό και με το πολύ καλό «στήσιμο» του μικρομεσαίου SUV, ο οδηγός απολαμβάνει ευχάριστα και άνετα χιλιόμετρα. Η έκδοση Titanium συνοδεύεται και με πλούσιο εξοπλισμό, όπως είναι 7 αερόσακους, αυτόματο φρενάρισμα, σύστημα πολυμέσων με οθόνη 8 ιντσών, πλοήγηση, αισθητήρες παρκαρίσματος, διζωνικό κλιματισμό, ζάντες αλουμινίου, προβολείς ομίχλης, αισθητήρα βροχής και πολλά ακόμα.

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Συγγρού 371
  • Περιοχή: Π. Φάληρο
  • Τηλέφωνο: 210 9428157
  • email: info@carcenter.gr
  • site: carcenter.gr

Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store