Η DS ενισχύει εξοπλιστικά την γκάμα του DS 3

H DS Automobiles προχωρά σε ανανέωση της γκάμας του DS 3, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τα χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει στην κατηγορία Premium B-SUV. Με άξονες την πολυτέλεια, την τεχνολογική υπεροχή και το μοναδικά εκλεπτυσμένο στυλ, η νέα γκάμα του DS 3 ενισχύεται και εξοπλιστικά στις τρεις διαθέσιμες εκδόσεις Bastille, Performance Line και Esprit De Voyage.

Ακόμα και στην πρώτη έκδοση Bastille, ο εξοπλισμός είναι υπερπλήρης και περιλαμβάνει -εκτός άλλων: 8 αερόσακους, σύστημα διατήρησης της λωρίδας κυκλοφορίας, αυτόνομο φρενάρισμα, οθόνη αφής 10,25 ιντσών, ψηφιακό πίνακα οργάνων 7 ιντσών, αυτόματο κλιματισμό, ατμοσφαιρικό φωτισμό, αντιθαμβωτικό εσωτερικό καθρέπτη, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, αυτόματη ενεργοποίηση φώτων, Keyless Start, σκούρα κρύσταλλα, προβολείς LED και ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών. Επιπρόσθετα, το DS 3 συνοδεύεται με 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια και 5ετή εργοστασιακή εγγύηση. Πέρα από τον πλούσιο εξοπλισμό της εισαγωγικής έκδοσης, στο DS 3 συναντάμε τεχνολογικές καινοτομίες, με κάποιες από αυτές να αποτελούν αποκλειστικότητα στην Premium Β SUV κατηγορία:

DS Matrix LED Vision: Οι εν λόγω προβολείς αποτελούνται από 3 προβολείς LED για τη λειτουργία διασταυρώσεως και έναν προβολέα Matrix Beam για τη λειτουργία μεγάλης σκάλας (εμβέλεια 335 μέτρα!), ο οποίος αποτελείται από 15 ανεξάρτητες μονάδες LED. Αυτές ενεργοποιούνται και απενεργοποιούνται σταδιακά, ανάλογα με το περιβάλλον και την οδήγηση, που σκανάρονται από μία κάμερα που είναι τοποθετημένη στο επάνω μέρος του παρμπρίζ.

DS Drive Assist: Αυτός ο καινοτόμος εξοπλισμός ρυθμίζει την ταχύτητα και την απόσταση σε σχέση με το προπορευόμενο όχημα και τοποθετεί με ακρίβεια το DS 3 στη λωρίδα κυκλοφορίας που έχει επιλέξει ο οδηγός, ενεργώντας στο τιμόνι. Βέβαια, επιτρέπει στον οδηγό να ανακτήσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου ανά πάσα στιγμή.

Σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας 3ης γενιάς: Βασικός εξοπλισμός σε όλη τη γκάμα του μοντέλου που εγγυάται την ασφαλή οδήγηση και την αποφυγή ακούσιας αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας. Επιπλέον βοηθά στη διατήρηση του οχήματος στη λωρίδα του ή εντός του δρόμου, καθώς λειτουργεί ακόμα και με μόνο μια διαγράμμιση ή με μια μερικώς «σβησμένη» διαγράμμιση αναγνωρίζοντας την άκρη του δρόμου.

DS Iris System: Το DS 3, είναι το πρώτο supermini του ομίλου Stellantis που ενσωματώνει το νέο AI σύστημα (DS Iris System), το οποίο συναντάμε στο DS 4 και στο DS 7. Το διαισθητικό σύστημα Infotainment είναι πλήρως προσαρμόσιμο με widgets, προσφέρει 3D πλοήγηση, δωρεάν υπηρεσίες συνδεσιμότητας και περιλαμβάνει έναν προσωπικό βοηθό, την Iris, που αναγνωρίζει φυσική ομιλία.

Σημαντικό επίσης ότι το DS 3 διατίθεται σε 100% ηλεκτρική έκδοση με αυτονομία έως 575 χιλιόμετρα καθώς και με μια ευρεία γκάμα θερμικών κινητήρων βενζίνης 1.2 PureTech 100hp/130hp ή diesel 1.5 Βlue HDi 130hp. Όλοι οι θερμικοί κινητήρες συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων EAT8. Το στάνταρτ σύστημα Advanced Traction Control (προγράμματα οδήγησης σε χιόνι, λάσπη, άμμο) με Hill Descent Assist (σύστημα υποβοήθησης κατάβασης), η αυξημένη απόσταση από το έδαφος και οι μεγάλοι τροχοί είναι οι σύμμαχοι για τις διαδρομές εκτός ασφάλτου.

Get it on Google Play Download on the App Store