Νέo πανάκριβο Toyota GR Supra GT4 «100 Edition»

Η Toyota Gazoo Racing γιορτάζει ένα νέο ορόσημο παραγωγής με το λανσάρισμα της ειδικής, περιορισμένης παραγωγής έκδοσης «100 Edition» της GR Supra GT4, η οποία απευθύνεται σε συλλέκτες με πολλά λεφτά.

Θα κατασκευαστεί σε μόλις 3 αντίτυπα, από τα οποία ένα προορίζεται για την Ευρώπη, ένα για τη Βόρεια Αμερική και ένα για την Ασία. Η GR Supra GT4 «100 Edition» κυκλοφόρησε για να σηματοδοτήσει την παράδοση του 100ου αγωνιστικού αυτοκινήτου GR Supra GT4, καθιστώντας το ένα από τα σπανιότερα αυτοκίνητα Toyota που κυκλοφόρησε ποτέ. Θα παραχθεί αποκλειστικά στο χρώμα Plasma Orange, που ταιριάζει με το εξωτερικό του μοντέλου ειδικής έκδοσης παράλληλης παραγωγής, του GR Supra «GT4 100th Edition Tribute», που θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος στην Ευρώπη. Το μοντέλο «100 Edition» δεν είναι πιστοποιημένο για το πρωτάθλημα GT4 και ως εκ τούτου προορίζεται ειδικά για χρήση πίστας. Βασίζεται στην 450 PS GR Supra GT4 EVO, την εκτενώς βελτιωμένη έκδοση που έκανε το ντεμπούτο της στην αρχή αυτής της σεζόν.

Πέρα από τη μοναδική πορτοκαλί βαφή, η συλλεκτική αυτή Supra διαθέτει και άλλα αποκλειστικά γνωρίσματα, όπως είναι ο μεγαλύτερος αεραγωγός στο καπό και τα νέα αεροδυναμικά βοηθήματα. Παράλληλα, το νέο σύστημα εξάτμισης ελευθέρας προσφέρει αφιλτράριστο ήχο από τα «σωθικά» του 6κύλινδρου 3λιτρου turbo κινητήρα. Επιπλέον λεπτομέρειες αφορούν τους καθρέπτες από ανθρακόνημα, τους ειδικούς προβολείς LED και κάθισμα μπάκετ για το συνοδηγό. Πρόσθετα τα λογότυπα «100 Edition» κοσμούν τα καθίσματα, το ταμπλό και την κουκούλα του αυτοκινήτου.

Όσο για την τιμή της GR Supra GT4 «100 Edition», η Toyota Gazoo Racing ζητά το ποσό των 220.000 ευρώ, χωρίς φόρους και έξοδα αποστολής. Αυτό σημαίνει στην πράξη ότι ένα τέτοιο αυτοκίνητο στην Ελλάδα θα ξεπερνούσε κατά πολύ τη λιανική τιμή των 300.000 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store