Τούρκικο Honda Civic θέλει να γίνει Lamborghini

Οι Τούρκοι τρέφουν μεγάλη αγάπη για το Honda Civic Sedan. Δικό τους προϊόν είναι εξάλλου, καθώς κατασκευάζεται στη γραμμή παραγωγής της Λίβυσσας, νοτιοανατολικά της Κωνσταντινούπολης. Βέβαια, η Honda έχει προγραμματίσει τον τερματισμό της παραγωγής εκεί, όπως και στην Αγγλία, όμως το Civic Sedan είναι προϊόν Τουρκίας. Μέχρι δική τους έκδοση «Type R» έχουν βγάλει. Τώρα είπαν να περάσουν σε άλλη διάσταση, μετατρέποντας την τετράθυρη έκδοση του ιαπωνικού μικρομεσαίου σε Lamborghini!

Δείτε ακόμα: Έκανε την Lamborghini Aventador… Datsun (+video)

Το ακραίο bodykit προέρχεται μας έρχεται από μια εταιρία, ονόματι Oscer PK, και διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά τουρκικής βελτίωσης σε Civic Sedan: το αμάξωμα έχει γίνει ένα με την άσφαλτο, χάρις στη μηδεμινή απόσταση από το έδαφος και το αεροδυναμικό πακέτο, οι τεράστιοι τροχοί σχεδόν ακουμπούν στους θόλους, ενώ διαχύτης και αεροτομή έχουν τέτοιο μέγεθος που κάλλιστα θα ταίριαζαν σε βελτιωμένο NSX. Τη διαφορά, ωστόσο, κάνει το κάλυμμα στο πίσω παρμπρίζ, που είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να παραπέμπει στα αντίστοιχα των κινητήρων στις Lamborghini Huracan και Aventador! Kάτι αντίστοιχο, ισχύει για τον σχεδιασμό της αεροτομής, που θυμίζει αυτή της Aventador SVJ.

Διαβάστε επίσης: Η κινεζική Porsche Cayenne Coupe των 23.000 ευρώ

Για όσους θέλουν να νιώσουν ακόμα περισσότερο οδηγοί supercar, διατίθενται LED ημέρας στο χαρακτηριστικό σχήμα οριζόντιου Y και τα ανάλογα φλας, για να αποκτήσει το Civic μιας εσάνς Urus. Μηχανικά πάντως, δεν αναφέρονται βελτιώσεις. Οπότε έχουμε να κάνουμε με τον 1.500άρη Turbo VTEC των 182 ίππων κάτω από το καπό.

Get it on Google Play Download on the App Store