Έκανε την Lamborghini Aventador… Datsun (+video)

Τα παλαιότερα αυτοκίνητα της Datsun και ειδικά τα pick-up έχουν ταυτιστεί με τα… καρπούζια, αφού ήταν σύνηθες να κυκλοφορούν φορτωμένα και με τους οδηγούς να διαλαλούν «εδώ τα καλά καρπούζια, με το μαχαίρι με τη βούλα». Ακόμα και σήμερα το ίδιο σκηνικό συνεχίζεται σε δρόμους και σε γειτονιές χωριών και επαρχιών, αλλά κυρίως με Toyota Hilux.

Δείτε ακόμα: Πόσο κόστισε η αλλαγή του ονόματος Datsun σε Nissan;

Το να πουλάει κάποιος όμως καρπούζια που έχει φορτώσει κάτω από το εμπρός καπό μιας εκθαμβωτικής Lamborghini Aventador, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Και όμως ένας -προφανώς- πλούσιος, Ιρανός blogger το έκανε πραγματικότητα και είναι ένα θέαμα που μόνο γέλια και έκπληξη μπορεί να προκαλέσει. Έτσι λοιπόν γέμισε το πορτμπαγκάζ με όσα καρπούζια μπορούσε να χωρέσει και τα έβγαλε σε δημόσιο… παζάρι, σε δρόμο της Τουρκίας. Παρόλο που ήταν ακριβός, φαίνεται ότι υπήρχε ουρά από κόσμο για να πάρει τα καρπούζια με το άρωμα Lamborghini. Όπως βλέπουμε από το βίντεο, η τιμή που τα πουλούσε ήταν 5 τουρκικές λίρες το κιλό (0,57 ευρώ/κιλό), όταν στην Κωνσταντινούπολη για παράδειγμα τα καρπούζια έχουν τιμή 2,5 τουρκικές λίρες το κιλό.

Η Τουρκική αστυνομία δεν χαρίστηκε στον παράνομο καρπουζά, και του έκοψε πρόστιμο 1.228 λιρών (140 ευρώ), γιατί είχε τοποθετήσει τα καρπούζια στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου και αυτή η χρήση δεν περιλαμβανόταν στην άδεια κυκλοφορίας. Παράλληλα του αφαίρεσε και την άδεια οδήγησης για 15 ημέρες και σίγουρα αυτό θα τον πείραξε περισσότερο, παρά το πρόστιμο.

Δείτε ακόμα: Το νέο Datsun redi-GO των 3.300 ευρώ!

Παρακολουθείστε παρακάτω και το βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store