Στην Ελλάδα τρία νέα εντυπωσιακά BYD

Η BYD, ο κορυφαίος κατασκευαστής ηλεκτρικών και plug-in hybrid οχημάτων και μπαταριών ισχύος στον κόσμο, δίνει δυναμικό παρών στην έκθεση Auto Athina (5 – 13 Οκτωβρίου, Metropolitan Expo). Στην αίθουσα 1, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο 525 τ.μ. υψηλής αισθητικής και μοντέρνας σχεδίασης ο επισκέπτης μπορεί να δει από κοντά και να ενημερωθεί για τα μοντέλα της BYD, που διατίθενται ήδη στην ελληνική αγορά (Dolphin, Atto 3, Seal και Seal U), για την plug-in hybrid τεχνολογία που υιοθετείται από το Seal U DM-i, αλλά και για τρία μοναδικά μοντέλα, που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Πρόκειται για το εξωπραγματικό SUV Yangwang U8 που περιστρέφεται γύρω από τον άξονά του και επιπλέει στο νερό, το εκρηκτικό supercar Yangwang U9 των 1.306 ίππων που κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 2,36 δλ. και το πολυτελές και με κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες Fangcheng Bao 5. Σχετικά με το νέο BYD Seal U DM-I το οποίο θα οδηγήσουμε την 1η Οκτωβρίου στα πλαίσια της πανελλαδικής του παρουσίασης, είναι ένα SUV με τεχνολογία plug-in hybrid, διαθέσιμο με βενζινοκινητήρα 1.5 λτ. και ένα ηλεκτροκινητήρα (συνδυαστική ισχύς 218 PS), ή με turbo κινητήρα 1.5 λτ. και δύο ηλεκτροκινητήρες (συνδυαστική ισχύς 324 PS), με κίνηση σε όλους τους τροχούς.

Το «θωρηκτό» Yangwang U8 είναι ένα πολυτελές plug-in hybrid off-road όχημα, εξοπλισμένο με πολυάριθμες μοναδικές τεχνολογίες και με -σχεδόν- 1.200 ίππους, που του εξασφαλίζουν επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,6 δευτερόλεπτα. Το U8 διαθέτει καινοτόμες λειτουργίες ασφάλειας όπως το Stability Control στην περίπτωση ξαφνικής καταστροφής του ελαστικού, την περιστροφή οχήματος γύρω από τον άξονά του και την ικανότητα πλεύσης για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Το Yangwang U9 με τους 4 ηλεκτροκινητήρες έχει συνολική ισχύ άνω των 1.300 PS και οι εκρηκτικές επιδόσεις εξασφαλίζουν επιτάχυνση στο 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,36 δλ. Όσο για το Fangcheng Bao 5 τοποθετείται στην αγορά ως ένα super hybrid off-road SUV και είναι εξοπλισμένο με προηγμένες τεχνολογίες όπως την πλατφόρμα DMO και το Υδραυλικό Σύστημα Ελέγχου Πλαισίου “DiSus-P”. Το σύστημα μετάδοσης plug-in hybrid έχει συνολική απόδοση 681 ίππους, ενώ η τετρακίνηση διαθέτει τη δυνατότητα «κλειδώματος» των διαφορικών.

Get it on Google Play Download on the App Store