Νέο Mitsubishi Colt ετοιμοπαράδοτο από 17.450 ευρώ

H ελληνική αντιπροσωπεία της Mitsubishi διαθέτει τώρα ετοιμοπαράδοτα Colt σε νέες, μειωμένες τιμές έως 2.700 ευρώ (ανάλογα τον κινητήρα – εξοπλισμό), μαζί με 5 χρόνια δωρεάν service. Παράλληλα, μπορεί να αποκτηθεί με μειωμένο επιτόκιο 5,5% και έτσι το συνολικό όφελος για τον πελάτη αυξάνεται ακόμα μεγαλύτερο.

Πιο αναλυτικά, στην πιο χαμηλή -στην γκάμα του- τιμή των 17.450 ευρώ διατίθεται το νέο Mitsubishi Colt 1.0 MPI 67 hp Inform με αρκετά καλό επίπεδο εξοπλισμού. Περιλαμβάνει 6 αερόσακους, τα συστήματα αυτόματου φρεναρίσματος, υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας και αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας, ψηφιακή οθόνη οδηγού 7 ιντσών, air condition, αισθητήρα βροχής και φωτός, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και ηλεκτρικούς καθρέπτες. Στην αμέσως επόμενη έκδοση Inform+ (από 18.500 ευρώ) προστίθενται οθόνη πολυμέσων 7 ιντσών με ασύρματο CarPlay/Android Auto.

Με τον πιο αποδοτικό κινητήρα 1.0 MPI-T 91 hp ξεκινά από το επίπεδο εξοπλισμού Invite Plus στην προσιτή τιμή των 20.550 ευρώ. Επιπλέον του Inform Plus διαθέτει αρκετά στοιχεία στον εξοπλισμό όπως: αυτόματο κλιματισμό, θερμαινόμενο τιμόνι με δερμάτινη επένδυση, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, κάμερα οπισθοπορείας, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες, είσοδο και εκκίνηση χωρίς κλειδί, ασύρματη φόρτιση smartphone και αισθητήρες στάθμευσης εμπρός και πίσω.

Ανεξαρτήτως έκδοσης του νέου Mitsubishi Colt, το δωρεάν service περιλαμβάνει το κόστος εργασίας και ανταλλακτικών της περιοδικής συντήρησης, στο ελληνικό δίκτυο επίσημων επισκευαστών Mitsubishi για τα 5 πρώτα χρόνια. Πρόσθετα το νέο supermini της Mitsubishi συνοδεύεται με εργοστασιακή εγγύηση 5 χρόνων ή 100.000 χλμ., 5ετή οδική βοήθεια, 5 χρόνια εγγύηση στα γνήσια αξεσουάρ Mitsubishi και με δωρεάν έλεγχο του οχήματος.

Αναφορικά με τους κινητήρες, στη βάση τοποθετείται ο ατμοσφαιρικός 1.000άρης τρικύλινδρος με τη χαμηλή απόδοση των 67 ίππων και 95 Nm. Ουσιαστικά απευθύνεται στο κοινό που θέλει ένα καινούργιο «μεγάλο» supermini μήκους 4 μέτρων, σε όσο το δυνατό χαμηλότερη τιμή (από 17.450 ευρώ) και με πληθώρα after sales παροχών. Σχετικά με τις επιδόσεις του, τα πρώτα 100 χλμ./ώρα επιτυγχάνονται σε 17,1 δλ. και η μέγιστη ταχύτητα φτάνει τα 160 χλμ./ώρα, με μεικτή εργοστασιακή κατανάλωση 5,2 λτ./100 χλμ. και CO2 118 γρ./χλμ. (μηδενικά τέλη κυκλοφορίας). Σίγουρα πιο ταιριαστός στο αμάξωμα του νέου Colt είναι ο υπερτροφοδοτούμενος 1.0 MPI-T με τα 91 άλογα και τα 160 Nm. Το μηχανικό αυτό σύνολο έχει την απαιτούμενη δύναμη και για τα ταξίδια, εξασφαλίζοντας επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 11,2 δλ. και τελική 180 χλμ./ώρα. Σύμφωνα με τη Mitsubishi εμφανίζει χαμηλότερη κατανάλωση και CO2 από τον ατμοσφαιρικό 1.000άρη (5,1 λτ./100 χλμ. και 116 γρ./χλμ. CO2 αντίστοιχα).

Get it on Google Play Download on the App Store