Απίθανο νέο Opel Mokka με πολλά κέρδη αγοράς

Η Opel δίνει τη δυνατότητα σε όλους όσους έχουν παλιό αυτοκίνητο να το αποσύρουν ή να το ανταλλάξουν και να αποκτήσουν ένα νέο μοντέλο, όπως είναι το εντυπωσιακό SUV Mokka. Εκτός από το όφελος που θα λάβουν από το παλιό τους αμάξι, όλοι θα βγουν κερδισμένοι από το νέο Mokka, γιατί τώρα όλες οι εκδόσεις του διατίθενται με αναβαθμισμένο εξοπλισμό χωρίς επιβάρυνση τιμής.

Με πιο πλούσιο εξοπλισμό

Πιο αναλυτικά, το Mokka Edition ξεκινά από τις 25.700 ευρώ (χωρίς το όφελος απόσυρσης ή ανταλλαγής). Στον στάνταρ εξοπλισμό του μετά την αναβάθμιση προστέθηκε η πολύ χρήσιμη κάμερα οπισθοπορείας μαζί με αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, συν 17άρες ζάντες αλουμινίου που αναδεικνύουν ακόμα πιο πολύ το πολύ μοντέρνο στιλ του Mokka. Επιπλέον περιλαμβάνει τα εξής: 6 αερόσακους, αυτόματο φρενάρισμα, υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας, οθόνη πληροφόρησης οδηγού 7 ιντσών, infotainment με οθόνη 7 ιντσών και Mirror Link, αυτόματη λειτουργία μεγάλης σκάλας προβολέων, air condition και όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες.

Όσοι πελάτες θέλουν ακόμα περισσότερα, τότε θα επιλέξουν το Mokka Edition Plus. Διαθέτει πλέον στάνταρ (μετά την αναβάθμιση) Adaptive Cruise Control, θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός και θερμαινόμενο τιμόνι, διπλό πάτωμα χώρου φόρτωσης, μαύρη οροφή και φιμέ πίσω κρύσταλλα. Τον πολύ πλούσιο εξοπλισμό του πλαισιώνουν και άλλα στοιχεία (επιπλέον του Edition), όπως είναι προβολείς ομίχλης LED, αυτόματος φωτισμός, αισθητήρας βροχής, ηλεκτροχρωμικός εσωτερικός καθρέπτης, ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες, ηλεκτρονικός κλιματισμός και μπουτόν εκκίνησης χωρίς κλειδί.

Η κορυφαία, πιο σπορτίφ και πολυτελής έκδοση GS αναβαθμίζεται ακόμα περισσότερο με ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, προβολείς IntelliLux LED Matrix, θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός και θερμαινόμενο τιμόνι. Πρόσθετα διακρίνεται από τα ένθετα διακοσμητικά εξωτερικά και στο εσωτερικό σε κόκκινο χρώμα και το διακόπτη Sport λειτουργίας.

Κινητήρες turbo βενζίνης και νέο ηλεκτρικό

Από πλευράς κινητήρων, το ιδιαίτερα στιλάτο νέο Opel Mokka διατίθεται με μηχανικά σύνολα βενζίνης και με αμιγώς ηλεκτρικά. Η γκάμα των θερμικών μοτέρ αποτελείται τους 1.2 Turbo των 100 hp, 136 hp και 130 hp (αυτόματο 8τάχυτο). Το Mokka Electric έγινε ακόμα πιο αποδοτικό και δυνατό με την προσθήκη του ισχυρότερου κινητήρα των 156 ίππων, ο οποίος σε συνδυασμό με τη νέα μπαταρία των 54kWh εξασφαλίζει μεγαλύτερη αυτονομία έως 407 χιλιόμετρα.

Συνοψίζοντας, το νέο Opel Mokka καλύπτει τις ανάγκες πολλών, τόσο στην πόλη όσο και σε ταξίδια, πάντα με μοναδικό στιλ και υψηλά επίπεδα ανέσεων και ασφαλείας. Ειδικά όσοι έχουν παλιό αυτοκίνητο που θέλουν πάση θυσία να το αλλάξουν κερδίζοντας χρήματα, θα πρέπει να εκμεταλλευτούν τη μοναδική αυτή ευκαιρία που δίνει η Opel μέσω του προγράμματος  «Απόσυρσης & Ανταλλαγής».

Get it on Google Play Download on the App Store