Διώξανε Camaro από το Nurburgring λόγω θορύβου! (+video)

Το Nurburgring έχει ανοιχτές τις αγκάλες του για κάθε αυτοκίνητο, αρκεί να τηρεί τους κανονισμούς. Σε αυτούς, περιλαμβάνονται και τα ντεσιμπέλ. Αν ένα όχημα κάνει πολλή βαβούρα, καλή ώρα η Chevrolet Camaro ZL1, βλέπει «κόκκινη κάρτα»! Φαντάζει απίστευτο, ειδικά για μια κατασκευή που πριν λίγα χρόνια έκανε ρεκόρ στην ίδια πίστα, αλλά είναι απολύτως αληθινό.

Ο γνωστός YouTuber και Nordschleiffer, Misha Charoudin, βρέθηκε για άλλη μια φορά στην «Πράσινη Κόλαση», αυτή τη φορά με ένα από τα ισχυρότερα muscle cars όλων των εποχών. H Camaro ZL1, ιδίως εξοπλισμένη με το πακέτο 1LE, βάζει το ίδιο άνετα τους 660 ίππους και τα 881 Nm του κομπρεσοράτου 6.2 V8, τόσο στην ευθεία όσο και τις στροφές. Για το δεύτερο φροντίζουν η ρυθμιζόμενη και ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση, τα ειδικά εξελιγμένα ελαστικά, τα τεράστια φρένα και το επίσης ειδικά εξελιγμένο αεροδυναμικό πακέτο, που βοήθησαν τη ZL1 να γράψει χρόνο 7.16.04 πριν 7 χρόνια. Τότε, όμως, το Nurburgring ήταν κλειστό μόνο για τη Chevrolet, οπότε μπορούσε να κάνει όσο θόρυβο ήθελε.

Σε ανοιχτό track day, όμως, ισχύουν κανόνες. Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, περιλαμβάνουν και το πόσο δυνατά… ακούγεται ένα αυτοκίνητο. Η κορυφαία Camaro, παρότι εργοστασιακή (δεν είχε aftermarket εξάτμιση, να πεις ότι έκανε για αυτό σαματά), παραείναι «φωνακλού» για το ‘Ring. Έτσι, έπειτα από μόλις 1 γύρο (κι αυτόν όχι ολόκληρο σε φουλ ρυθμό), οι κριτές έβγαλαν έξω -πολύ ευγενικά, βέβαια- τον Charoudin και την οχτακύλινδρη Αμερικανίδα.

Get it on Google Play Download on the App Store