Τέτοιο αυτοκίνητο δεν σπρώχνεις κάθε μέρα… (+video)

Το άκρως εντυπωσιακό σε σχεδίαση και επιδόσεις πρωτότυπο αυτοκίνητο Mercedes-AMG Project ONE, το οποίο έκανε πρεμιέρα πέρυσι στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, ταξίδεψε πρόσφατα και στη Φλόριντα και αντιμετώπισε ορισμένες απρόσμενες… δυσκολίες.

Δείτε ακόμη: Τιτανομαχία: BMW M5 vs Mercedes-AMG E 63 S (+video)

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο παρακάτω, αν και κινούνταν αργά χρησιμοποιώντας μόνο την ηλεκτρική ενέργεια από το υβριδικό σύστημα κίνησης, δεν θα μπορούσε παρά να τραβά όλα τα βλέμματα πάνω της. Όμως μια ράμπα ήταν αρκετή για να δυσκολέψει το hypercar να την ανέβει, λόγω (αρχικά) της πολύ μικρής απόστασης του αμαξώματος από το έδαφος. Μετά όταν άρχισε να ανηφορίζει δεν τα κατάφερε γιατί μάλλον είχαν αδειάσει η μπαταρίες. Ευτυχώς, τέσσερις άντρες ανέλαβαν το σπρώξιμο της Mercedes-AMG Project ONE μέχρι πάνω. Σίγουρα πάντως παρά το ζόρισμα που θα τράβηξαν θα έχουν να λένε ότι τουλάχιστον έπιασαν το μοναδικό αυτό όχημα.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Mercedes-AMG Project ONE εφοδιάζεται με υβριδικό σύνολο το οποίο αποτελείται από ένα 1.6 λτ. V6 κινητήρα βενζίνης, συνδυασμένο με ηλεκτρικό turbo και ηλεκτροκινητήρες, αποδίδει συνδυαστικά 1.000 ίππους, επιταχύνει από 0-200 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 6 δευτερόλεπτα και η τελική του ταχύτητα ξεπερνά τα 350 χλμ./ώρα.

Διαβάστε ακόμη: Mercedes-AMG E 63 S «τελικιάζει» για πλάκα! (+video)

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store