Τα νέα Hyundai με τις άπιαστες τιμές

Οι προσφορές σε κάθε τι που αγοράζει κανείς, από πιο απλά αντικείμενα έως τα πιο μεγάλα και ακριβά, όπως είναι τα αυτοκίνητα, μετρούν πολύ. Παράλληλα, ο καταναλωτής θέλει τα χρήματα που δαπανά να πιάνουν τόπο και όχι να σκορπίζονται. Πόσο δε μάλλον αυτή την εποχή, όπου η ακρίβεια έχει χτυπήσει «κόκκινο» και ο κόσμος δεν προλαβαίνει τις απανωτές ανατιμήσεις στα πάντα.

Στα καινούργια αυτοκίνητα, η Hyundai είναι από τις ελάχιστες μάρκες που έχει τις πλέον ανταγωνιστικές και βατές τιμές. Παράλληλα δεν έχει κάνει καμία έκπτωση σε τομείς όπως είναι ο εξοπλισμός και η ασφάλεια, προσφέροντας έτσι περισσότερα σε λιγότερα χρήματα. Συν του ότι κάθε μοντέλο της συνοδεύεται με σημαντικές δωρεάν after sales υπηρεσίες, όπως είναι τα 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης απεριορίστων χιλιομέτρων, συν 5 έτη δωρεάν οδική βοήθεια και ετήσιο τεχνικό έλεγχο.

Στη βάση της γκάμας της, τοποθετείται το δημοφιλές Hyundai i10, το οποίο πωλείται σε όλες τις εκδόσεις του με έκπτωση 500 ευρώ. Ποσό που ισοδυναμεί με διάφορα άμεσα έξοδα, όπως είναι για παράδειγμα ασφάλιστρα, τέλη κυκλοφορίας (ανάλογα την έκδοση), έξοδα πινακίδων, έξοδα προετοιμασίας κ.λπ. Οι τιμές του ξεκινούν από 14.190 ευρώ, ενώ από τη βασική έκδοση 1.0 MPi 67 hp Fresh ανήκουν στον εξοπλισμό του 6 αερόσακοι, αυτόματο έκτακτο φρενάρισμα, προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας, ηλεκτρικά παράθυρα, air condition, ηχοσύστημα, αυτόματο άναμμα φώτων κ.λπ.

Όσοι θέλουν μεγαλύτερο αυτοκίνητο για αστική κυρίως χρήση, αλλά να χωράει με περισσότερη άνεση επιβάτες και αποσκευές, τότε το i20 είναι ιδανικό. Εδώ το ποσό της έκπτωσης ανεβαίνει στα 800 ευρώ, για όλες τις εκδόσεις, ανεξαρτήτως εξοπλισμού και κινητήρα. Με τιμή εκκίνησης τις 15.490 ευρώ (1.2 MPi 84 hp) και όλο το πακέτο εξοπλισμού ασφαλείας και ανέσεων, αποτελεί μια δελεαστική πρόταση στο B-Segment. Ασυναγώνιστη είναι και η τιμή των 16.690 ευρώ για το 1.000άρι turbo των 100 ίππων.

Στα B-SUV, εξαιρετικά συμφέρουσα επιλογή αποτελεί το Bayon. Το ποσό της έκπτωσης είναι 500 ευρώ και η τιμή εκκίνησης είναι οι 17.340 ευρώ με τον 1.200άρη κινητήρα των 84 ίππων. Και στο Bayon από τη βασική έκδοση ενσωματώνονται όλα τα σύγχρονα και απαραίτητα συστήματα ασφαλείας, ανέσεων και υποβοήθησης του οδηγού. Επίσης, μπορεί εύκολα να καλύψει τις απαιτήσεις μιας τετραμελούς οικογένειας σε χώρους, σε ένα κόμπακτ αμάξωμα μήκους 4,1 μέτρων.  Με 18.740 ευρώ το Bayon 1.0 T-GDi 100 hp δεν έχει και πάλι ανταγωνιστή σε τιμή.

Όσο για το Hyundai i30, προσφέρεται και αυτό σε εξαιρετικές τιμές, μαζί με την έκπτωση των 500 ευρώ που ισχύει σε όλα τα μοντέλα. Στη βάση τοποθετείται το i30 με τον ατμοσφαιρικό κινητήρα των 1.5 λτ. με τους 110 ίππους και τιμή μόλις 18.490 ευρώ. Όσο για το πιο δυνατό 1.0 T-GDi 120 hp, το ποσό των 19.190 ευρώ δεν το βρίσκει κανείς πλέον, ούτε σε μικρά αυτοκίνητα άλλων μαρκών.

Get it on Google Play Download on the App Store