Από 10.100 το Nissan Micra 30th Anniversary




Η Nissan ξεκίνησε τη διάθεση του επετειακού Micra 30th Anniversary και στην χώρα μας, στην πολύ ελκυστική τιμή των 10.100 ευρώ, όπου συμπεριλαμβάνεται ως δώρο το όφελος της απόσυρσης και η ειδική προσφορά της Nissan, ενώ όσοι το παραγγείλουν θα παραλάβουν και δύο ακόμα δώρα – έκπληξη.

Με αφετηρία την γνωστή έκδοση Motiva, το επετειακό Micra 30th Anniversary διακρίνεται εξωτερικά από τις ξεχωριστές ζάντες αλουμινίου, την αεροτομή, τις βαμμένες στο χρώμα του αμαξώματος χειρολαβές και καθρέπτες και τα διακριτικά λογότυπα «30th Anniversary» στην πίσω πόρτα, στα πλαϊνά αλλά και στο ταμπλό.

Επιπλέον, η επετειακή αυτή έκδοση περιλαμβάνει ως στάνταρ, τιμόνι με ηλεκτρική υποβοήθηση, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, καθώς και ένα πλήρες πακέτο εξοπλισμού ασφαλείας όπως ESP, αερόσακους οδηγού, επιβατών, πλευρικούς και τύπου κουρτίνας.

Για την ιστορία, το Nissan Micra λανσαρίστηκε στην Ευρώπη το 1983, ενώ από τότε έχουν κατασκευαστεί 4 γενιές, με περισσότερα από έξι εκατομμύρια αυτοκίνητα του μοντέλου, σε όλη την Υφήλιο. 

Get it on Google Play Download on the App Store