Στοκ Toyota Yaris Cross Hybrid με «τζάμπα» Leasing

Το δημοφιλές Toyota Yaris Cross 1.5 Hybrid μπορεί να το αποκτήσει κανείς άμεσα και με πολύ χαμηλό μίσθωμα, μέσω Leasing, απολαμβάνοντας πολλαπλά οφέλη. Από τη μια πλευρά θα το έχει στη διάθεσή του σε λίγες μέρες, ενώ από την άλλη θα απαλλαχθεί από τα άγχη ιδιοκτησίας και συντήρησης, συν του ότι θα κερδίσει λεφτά από τη χαμηλή κατανάλωση βενζίνης. Παράλληλα, με εκπομπές CO2 101 γρ./χλμ. κυκλοφορεί καθημερινά στο Δακτύλιο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα το Yaris Cross 1.5 Hybrid 116 hp Active Business προσφέρεται από την Executive Lease με μόνο 206 ευρώ το μήνα (+ΦΠΑ) και προκαταβολή 4.000 ευρώ (+ΦΠΑ). Η διάρκεια μίσθωσης είναι 48 μήνες και με 20.000 χλμ. το έτος, ενώ στο μίσθωμα περιλαμβάνονται όλες οι υπηρεσίες, όπως συντήρηση και επισκευή, μεικτή ασφάλεια, όχημα αντικατάστασης, οδική βοήθεια και αλλαγή ελαστικών ανά 40.000 χιλιόμετρα. Στον εξοπλισμό του ανήκουν 8 αερόσακοι, τα συστήματα αυτόματου φρεναρίσματος και υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, όλες οι ηλεκτρικές ευκολίες, αυτόματος κλιματισμός, αισθητήρες φωτός και βροχής, κάμερα οπισθοπορείας, ζάντες αλουμινίου κ.λπ.

Μεγάλο προσόν του Yaris Cross Hybrid είναι οι λιγοστές απαιτήσεις σε καύσιμο ειδικά στην πόλη, λόγω της δυνατότητας αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης σε χαμηλές ταχύτητες. Σε αστικές συνθήκες καίει κοντά στα 4,5 λτ./100 χλμ., ενώ σε μεικτές αυξάνεται περίπου κατά 1 λτ./100 χλμ. Το φουλ υβριδικό σύνολο με την συνδυαστική ισχύ των 116 ίππων ικανοποιεί και σε επιδόσεις, εξασφαλίζοντας επιτάχυνση στα 0-100 χλμ./ώρα σε 11,2 δλ. Ο 3κύλινδρος 1.500άρης βενζινοκινητήρας έχει ισχύ 92 ίππους και 120 Nm ροπής, ενώ συνεργάζεται με το ηλεκτρικό μοτέρ των 80 ίππων και 141 Nm ροπής. Το δεύτερο τροφοδοτείται από μια αυτοφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου που είναι τοποθετημένη κάτω από το πίσω κάθισμα και δεν επιβαρύνει καθόλου τους χώρους.

Αναφορικά με τους χώρους, στην καμπίνα του Yaris Cross Hybrid θα χωρέσουν τέσσερα άτομα κανονικού ύψους χωρίς πρόβλημα, ενώ ικανοποιητικό (αν και μικρότερο από άλλων B-SUV) είναι και το πορτ μπαγκάζ των 397 λίτρων. Οι κόμπακτ εξωτερικές του διαστάσεις (μήκος 4.180 χιλιοστά), ευνοούν τους ελιγμούς και την ευκολία των χειρισμών. Επίσης ο οδηγός του θα διευκολυνθεί στην κίνηση και από το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Οι αναρτήσεις του έχουν σχετικά σφιχτή ρύθμιση και ενισχύουν την σταθερότητα του αμαξώματος, ωστόσο κάποιοι μπορεί να θελήσουν καλύτερο φιλτράρισμα των ανωμαλιών του οδοστρώματος.

Get it on Google Play Download on the App Store