Opel Corsa και Mokka άμεσα με απόσυρση ή ανταλλαγή

Η Opel συνεχίζει για λίγες μέρες ακόμα και συγκεκριμένα μέχρι το τέλος Μαΐου, το μοναδικό στην αγορά πρόγραμμα απόσυρσης ή ανταλλαγής αυτοκινήτου. Έτσι, όσοι έχουν ένα παλιό αμάξι ανεξαρτήτως μάρκας, μπορούν να βγουν ιδιαίτερα κερδισμένοι και να αποκτήσουν ένα ολοκαίνουργιο και ετοιμοπαράδοτο Opel. Πολύ σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι η Opel αναλαμβάνει από την αρχή έως το τέλος τη διαχείριση της όλης διαδικασίας. Πρόσθετη αξία με τη σειρά της δίνει και η πενταετής εργοστασιακή εγγύηση.

Μεταξύ των κορυφαίων και πιο δημοφιλών διαθέσιμων Opel, είναι το προσφάτως ανανεωμένο Corsa και το Mokka με τον πλουσιότερο εξοπλισμό χωρίς επιπλέον επιβάρυνση τιμής. Στο Corsa ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει ο νέος, πιο αποδοτικός και οικονομικός σε κατανάλωση κινητήρας 1.2 Hybrid.

To νέο turbo μηχανικό αυτό σύνολο αποδίδει στην αρχική του έκδοση 100 ίππους και 205 Nm ροπής, ενώ συνεργάζεται με ένα ενσωματωμένο ηλεκτροκινητήρα 28 ίππων και 55 Nm ροπής. Μαζί με το εξηλεκτρισμένο αυτόματο 6τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (EDCT6), το Opel Corsa κινείται αμιγώς ηλεκτρικά σε χαμηλές ταχύτητες και με ήπιο πάτημα στο πεντάλ του γκαζιού. Η εργοστασιακή κατανάλωση είναι 4,7 λτ./100 χλμ., με εκπομπές CO2 101 γρ./χλμ. (μηδενικά τέλη κυκλοφορίας & ελεύθερη είσοδος στο Δακτύλιο) και η επιτάχυνση στα 0-100 χλμ./ώρα διαρκεί 9,9 δλ. Όσοι θέλουν ακόμα περισσότερη δύναμη, ο κινητήρας 1.2 Hybrid προσφέρεται και με 136 ίππους για πολύ γρήγορη επιτάχυνση (0-100 χλμ./ώρα σε 7,9 δλ.). Στη βάση της γκάμας του Opel Corsa τοποθετείται το ατμοσφαιρικό 1.200άρι μοτέρ με τα 75 άλογα και πιο πάνω τα αμιγώς βενζίνης 1.2 Turbo 100 hp και 130 hp.

Αναφορικά με το Opel Mokka, ο πελάτης λαμβάνει επιπλέον όφελος από την προσθήκη επιπλέον στάνταρ εξοπλισμού. Για παράδειγμα, στην εισαγωγική έκδοση Edition προστέθηκαν κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω και ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών. Παράλληλα διαθέτει 6 αερόσακους, αυτόματο φρενάρισμα, υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, air condition, πίνακα οργάνων με οθόνη 7 ιντσών, οθόνη πολυμέσων 7 ιντσών και πολλά ακόμη. Για την κίνηση του Mokka φροντίζουν τα αμιγώς βενζίνης 1.2 λτ. Turbo μηχανικά σύνολα των 100, 136 και 130 ίππων (ΑΤ8). Παράλληλα πωλείται και με τα αμιγώς ηλεκτρικά των 136 ίππων και 156 ίππων, με τη μέγιστη συνδυαστική αυτονομία να φτάνει έως τα 407 χιλιόμετρα.

Get it on Google Play Download on the App Store