Ταύρος στην αρένα η νέα Lambo Revuelto Arena

Μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις Lamborghini πραγματοποιήθηκε το Σ/Κ που μας πέρασε, με πάνω από 500 «ταύρους» να μαζεύονται στην Ίμολα για το event  «Lamborghini Arena». Μια εκδήλωση τέτοιου μεγέθους για τη Sant’Agata δεν γινόταν να μην έχει έναν κορυφαίο προσκεκλημένο, ο οποίος ήταν η επετειακή έκδοση της Revuelto.

Η Revuelto Arena δημιουργήθηκε για να γιορτάσει τη μάζωξη των Lambo, φορώντας μια ιδιαίτερη απόχρωση του λευκού ονόματι Grigio Hati σε συνδυασμό με πινελιές πράσινου  Verde Scandal, αλλά και Verde Chiaro στις δαγκάνες των φρένων (περισσότερο λαχανί αμφότερες, παρά πράσινο). Οι ζάντες είναι μαύρες, όπως και η οροφή με τις δυο λωρίδες στο καπό (πορτμπαγκάζ βασικά), με την Arena να σχεδιάζεται από τους ανθρώπους του προγράμματος εξατομίκευσης Ad Personam. Ίδιο χρωματικό μοτίβο και στην καμπίνα των επιβατών, όπου οδηγός-συνοδηγός κατατοπίζονται σχετικά με το ποιόν της έκδοσης από την ειδική πλακέτα.

Στα μηχανικά μέρη δεν υπάρχει διαφοροποίηση.O ατμοσφαιρικός V12 των 6.5 λίτρων αναλαμβάνει το θερμικό μέρος του υβριδικού συνόλου, με απόδοση 815 ίππων στις 9.250 σ.α.λ. και 725 Nm στις 6.750 σ.α.λ. Δυο ηλεκτροκινητήρες 150 ίππων και 350 Nm έκαστος τροφοδοτούν τους εμπρός τροχούς, ενώ ένας ακόμα 150 Nm που τοποθετείται πάνω από το νέο 8άρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, συνδράμει το έργο του V12 στην ενεργοποίηση του πίσω άξονα. Συνολικά ο οδηγός της Revuelto προστάζει με το δεξί του πόδι 1.015 άλογα, εκτοξεύοντας τον πιο άγριο ταύρο στο στάβλο της Lamborghini εντός 2,5 δλ. στα πρώτα 100 χλμ./ώρα, με την τελική να ανέρχεται στα 350 χλμ./ώρα.

Τιμή για την Arena δεν ανακοινώνεται, αλλά δεδομένου ότι είναι μία και μοναδική καταλαβαίνουμε ότι το κόστος θα είναι τεράστιο.

Get it on Google Play Download on the App Store