Στην Ελλάδα τα νέα Opel Frontera και Grandland

Τα νέα SUV της Opel, το Frontera και Grandland θα πραγματοποιήσουν πρεμιέρα επί ελληνικού εδάφους και συγκεκριμένα στην Έκθεση Αυτοκινήτου Autoathina 2024. Αυτή θα υποδεχτεί τους φίλους του αυτοκινήτου από τις 5 έως τις 13 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Αμφότερα θα κάνουν την επίσημη πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα πολύ νωρίτερα από την επίσημη παρουσίασή τους, προσφέροντας στους επισκέπτες μια πρώτη, αποκλειστική ματιά στο μέλλον της Opel.

Το νέο Frontera αντικαθιστά το Crossland αλλά είναι αρκετά μεγαλύτερο, με μήκος 4.385 χλστ., πλάτος 1.795 χλστ., ύψος 1.635 χλστ. και μεταξόνιο 2.670 χλστ. Σηματοδοτεί την επιστροφή ενός θρυλικού ονόματος, συνδυάζοντας την ιστορική κληρονομιά της Opel με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Για την κίνησή του θα υπάρχουν τα υβριδικά μηχανικά σύνολα βενζίνης 1.2 Turbo, ισχύος 100 και 136 ίππων, με ηλεκτροκινητήρα 28 ίππων και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 6 ταχυτήτων. Την γκάμα θα συμπληρώνει το αμιγώς ηλεκτρικό των 113 ίππων με μπαταρία χωρητικότητας 44 kWh για μεικτή αυτονομία 300 χιλιομέτρων.

Ταυτόχρονα, στο περίπτερο της Opel το ντεμπούτο του θα κάνει και το νέο Grandland. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στη Γερμανία, αυτό το κομψό, δυναμικό SUV συνδυάζει τολμηρή σχεδίαση και τεχνολογία αιχμής. Από την εντυπωσιακή εμφάνισή του μέχρι το νέο, φωτιζόμενο Vizor και το κορυφαίο σύστημα φωτισμού IntelliLux® Pixel HD, κάθε στοιχείο του νέου Opel Grandland έχει εξελιχθεί με ακρίβεια και με έμφαση στη βιωσιμότητα, με στόχο να προκαλέσει αίσθηση. Είναι αρκετά πιο μεγάλο από το προγενέστερο, με μήκος 4.650 χλστ., πλάτος 2.108 χλστ. (με τους καθρέπτες), ύψος 1.657 χλστ. και μεταξόνιο 2.784 χλστ. Για την κίνησή του υπάρχει το υβριδικό σύνολο 1.2 Turbo Hybrid e-DCTC 136 PS και το αμιγώς ηλεκτρικό 213 PS 73 kWh.

Get it on Google Play Download on the App Store