Έως 10.900 ευρώ κάτω το Honda ZR-V

H Honda ανακοίνωσε τις νέες και πολύ χαμηλότερες τιμές του ZR-V, το οποίο σε σχέση με το αρχικό του λανσάρισμα που έγινε τον Νοέμβριο του 2023, έχει δεχτεί μειώσεις που φτάνουν έως το ποσό των 10.900 ευρώ! Τώρα εκκινεί από τις 38.900 ευρώ στην πρώτη έκδοση Elegance, όταν αρχικά ήταν διαθέσιμο από 44.700 ευρώ (μείωση 5.800 ευρώ). Στο δεύτερο επίπεδο εξοπλισμού Sport προσφέρεται από 41.900 ευρώ (51.800 ευρώ πριν) και το κορυφαίο ZR-V Advance στοιχίζει από 44.900 ευρώ (55.800 ευρώ αρχικά).

Από το ZR-V Advance ανήκουν στον εξοπλισμό 11 αερόσακοι, αυτόματο φρενάρισμα, διατήρηση λωρίδας, οθόνη αφής 9 ιντσών, πίνακας οργάνων 7 ιντσών, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες στάθμευσης εμπρός και πίσω, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών κ.λπ. Στο ZR-V Sport προστίθεται πληροφόρηση τυφλού σημείου, παρακολούθηση κυκλοφορίας διασταυρώσεων, ασύρματη φόρτιση κινητού, σπορ πεντάλ, επενδύσεις καθισμάτων από ύφασμα και μαύρο δέρμα, μαύρες 18άρες ζάντες, ηλεκτρική πόρτα χώρου αποσκευών, ηλεκτρικές ρυθμίσεις στα εμπρός καθίσματα, μαύροι καθρέπτες και σπορ εξατμίσεις. Στο κορυφαίο Advance τοποθετούνται επιπλέον δερμάτινο σαλόνι, πανοραμική γυάλινη οροφή, ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,2 ιντσών, Head-up Display, σύστημα ενεργής προσαρμογής προβολέων LED, θερμαινόμενα καθίσματα και πίσω, θερμαινόμενο τιμόνι και ηχοσύστημα Bose,

Το κομψού σχεδιασμού Honda ZR-V με το αμάξωμα των 4,6 μ. μήκους κινείται αποκλειστικά από το full hybrid σύνολο e:HEV. Αυτό συνδυάζει ένα ατμοσφαιρικό τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 2.0 λίτρων και δυο ηλεκτροκινητήρες. Το θερμικό μοτέρ αποδίδει 143 PS και 186 Nm, ενώ ο κυρίως ηλεκτροκινητήρας που αναλαμβάνει την κίνηση αποδίδει 184 PS και 315 Nm ροπής. Το Honda ZR-V επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 7,8 δευτερόλεπτα, η μέγιστη ταχύτητα φτάνει τα 173 χλμ./ώρα, και η μεικτή κατανάλωση είναι 5,7 λτ./100 χλμ. με εκπομπές CO2 130 γρ./χλμ. Στο δρόμο το ZR-V είναι πολύ ισορροπημένο, πολύ άνετο, εμπνέει αμέσως εμπιστοσύνη και πολύ σταθερό ανεξαρτήτως διαδρομής και ταχύτητας κίνησης.

Αυξημένες ανέσεις απολαμβάνουν οι επιβάτες του ZR-V και από πλευράς χώρων. Στο πίσω κάθισμα θα φιλοξενηθούν χωρίς πρόβλημα τρία άτομα λόγω του αρκετού πλάτους, ύψους, αέρα για τα πόδια και του πολύ χαμηλού κεντρικού τούνελ. Για τις αποσκευές τα 390 λίτρα ικανοποιούν και φτάνουν τα 1.311 λίτρα επίπεδου αποθηκευτικού χώρου με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων. Στα σημεία αναφοράς του εσωτερικού και η υψηλή ποιότητα κατασκευής. Μαλακά υλικά έχουν χρησιμοποιηθεί σε πολλές επιφάνειες του ταμπλό, των θυρών και της κεντρικής κονσόλας. Μαζί με το προσεγμένο φινίρισμα, τις ραφές και το διακριτικό φωτισμό, συνθέτουν μία premium εικόνα.

Get it on Google Play Download on the App Store