Σοκαριστικό τροχαίο με ευτυχή κατάληξη

Κάποια ατυχήματα στους δρόμους, όπως αυτό που συνέβη πριν από μέρες στις ΗΠΑ, είναι πολύ δύσκολο να εξηγηθούν. Το σοκαριστικό αυτό περιστατικό έλαβε χώρα στον Interstate 5 του Mount Vernon, βόρεια του Seattle στην πολιτεία της Washington, στις 16 Νοεμβρίου και πραγματικά είναι… απορίας άξιον.

Μέσα από αυτές τις άμορφες λαμαρίνες και τα διάφορα επιμέρους τμήματα, που πριν σχημάτιζαν ένα Nissan Altima, βγήκε «αλώβητη» η 46χρονη οδηγός του! Σύμφωνα με τους Seattle Times, το αυτοκίνητο φέρεται να χτυπήθηκε από πίσω από μια νταλίκα, που δεν πρόλαβε να σταματήσει, λόγω μποτιλιαρίσματος, στη γέφυρα πάνω από τον ποταμό Skagit. Όμως λόγω του γεγονότος ότι υπήρχε και μπροστά από την άτυχη «τυχερή» γυναίκα άλλο φορτηγό, αυτό συμβλήθηκε στην κυριολεξία.

Οι φωτογραφίες «μιλούν» από μόνες τους. Αν και η οδηγός παρέμεινε για κάποια λεπτά εγκλωβισμένη μέσα στα συντρίμμια, ο αστυνομικός που έσπευσε στο σημείο για τις πρώτες βοήθειες, ανέφερε ότι μετά τη συνδρομή του απαραίτητου γερανού εκείνη βγήκε μόνη της, έχοντας μόνο κάποιες γρατζουνιές. Παραπονέθηκε μονάχα για πονοκέφαλο!

Ο αστυνόμος Rocky Oliphant δήλωσε, μέσω post στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πως κάτι παρόμοιο στα 14 χρόνια που εργάζεται δεν έχει ξαναδεί. Ομολογουμένως ούτε και εμείς. Η τύχη όχι απλά χαμογέλασε σε αυτή τη γυναίκα, αλλά της έδωσε και άλλη ερμηνεία.

Get it on Google Play Download on the App Store