Νέες Ford Mustang με περισσότερο στάνταρ εξοπλισμό

Η νέα, αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά σε νέες εκδόσεις με ακόμα πιο πλούσιο και αναβαθμισμένο στάνταρ εξοπλισμό, για ακόμα περισσότερη άνεση και ασφάλεια. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τόσο τη λειτουργία περιμετρικής προβολής του οχήματος (κάμερα 360 μοιρών), όσο και τους ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες βαμμένους σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα. Επιπλέον, οι ζάντες αλουμινίου των 19 ιντσών έχουν νέα εμφάνιση και αποτελούν στάνταρ στοιχείο του βασικού εξοπλισμού όλων των εκδόσεων Premium.

Ταυτόχρονα, για καλύτερη και ακόμα πιο πιστή αναπαραγωγή μουσικής στο πολυτελές εσωτερικό της νέας Mustang Mach-E, οι εκδόσεις Premium AWD διαθέτουν στον βασικό τους εξοπλισμό το high-end και εξαιρετικά αποδοτικό ηχοσύστημα της B&O. Για περισσότερη ευκολία και άνεση, στις εκδόσεις Premium AWD, η αυτόματη, ηλεκτρικά ανοιγόμενη πόρτα χώρου αποσκευών είναι επίσης στάνταρ. Επιπλέον των παραπάνω, όλες οι εκδόσεις Premium της νέας Mustang Mach-E εφοδιάζονται στάνταρ τώρα με ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα μνήμης 8-θέσεων με διάτρητα πολυτελή καλύμματα από τεχνητό δέρμα Sensico.

Στη βάση της Mustang Mach-E βρίσκεται η έκδοση Style RWD 73kWh με κίνηση στους πίσω τροχούς. Οι υπόλοιπες τρεις εκδόσεις φέρουν την ονομασία Premium και διατίθενται είτε με κίνηση στους πίσω τροχούς και μεγαλύτερη μπαταρία 91KWh (Premium RWD), είτε με κίνηση σε όλους τους τροχούς με μπαταρία 73 KWh (Premium AWD), είτε μπαταρία 93 kWh (Premium AWD), για αυτονομία που φτάνει έως τα 600 χλμ. H έκδοση με κίνηση στους πίσω τροχούς και την μπαταρία 73 kWh αποδίδει μέγιστη ισχύ 269 ίππων και ροπή 470 Nm, με την αντίστοιχη παραλλαγή του μοντέλου με την μεγαλύτερη μπαταρία να αποδίδει 294 ίππους. Αντίστοιχα, οι τετρακίνητες εκδόσεις AWD της νέας Ford Mustang Mach-E αποδίδουν 315 και 351 ίππους με την μπαταρία Standard Range και Extended Range αντίστοιχα, με τη μέγιστη ροπή να διαμορφώνεται και στις δύο περιπτώσεις στα 580 Nm. Στην κορυφή της νέας Ford Mustang Mach-E βρίσκεται η τετρακίνητη GT, την οποία υπογράφει η Ford Performance και τροφοδοτείται από την των 91KWh και δύο προηγμένους ηλεκτροκινητήρες στο εμπρός και πίσω άξονα με συνδυαστική απόδοση 487 ίππους και ροπή 860 Nm.

Oι πελάτες της νέας Mustang Mach-E που θέλουν να ρυμουλκούν με άνεση και ασφάλεια μεγάλα οχήματα (τρέιλερ, σκάφη κ.α.) μπορούν πλέον να επιλέξουν τις εκδόσεις Premium με μπαταρία 91KW. Οι συγκεκριμένες εκδόσεις της νέας Ford Mustang Mach-E διαθέτουν πλέον αυξημένη ικανότητα ρυμούλκησης με φρένα, που φτάνει τα 1.500 κιλά. Οι τιμές της Mustang Mach-E ξεκινούν από τις 63.779 ευρώ. Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο διαμορφωτή της Ford Mustang Mach-E εδώ.

Get it on Google Play Download on the App Store