Ετοιμοπαράδοτο Jeep Compass 4xe άνευ φόρου

Εκμεταλλευόμενο στο έπακρο τα μοναδικά πλεονεκτήματα της Plug-in Hybrid τεχνολογίας, το Jeep Compass 4xe παραμένει μια κορυφαία επιλογή για τους χρήστες εταιρικών αυτοκινήτων. Ακόμα περισσότερο μάλιστα εάν μιλάμε για το επίπεδο εξοπλισμού Business, το οποίο διαθέτει προσεκτικά επιλεγμένα στοιχεία πολυτέλειας και τεχνολογίας, ενώ επιπρόσθετα είναι ετοιμοπαράδοτο.

240 άλογα και 1.300άρι μοτέρ

Υιοθετώντας το Plug-in Hybrid σύστημα της Jeep με συνδυαστική ισχύ 240 HP, εξασφαλίζει ισχυρή επιτάχυνση κάθε φορά που ο οδηγός την αναζητά, παράλληλα με μοναδικά οικονομική και άνετη καθημερινή μετακίνηση. Η ηλεκτρική του αυτονομία μπορεί να αγγίξει τα 50 χιλιόμετρα με 2,7 λτ./100 χλμ. κατανάλωση, ενώ η μπαταρία μπορεί να φορτίσει πλήρως σε λιγότερο από δύο ώρες. Συγκεκριμένα το PHEV κινητήριο σύνολο αποτελείται από τον 1.3 λτ.4κύλινδρο turbo MultiAir3 των 180 ίππων και 270 Nm ροπής και με τον ηλεκτροκινητήρα των 60 ίππων και 250 Nm ροπής που βρίσκεται στον πίσω άξονα με ενσωματωμένο διαφορικό (e-axle). Επιπλέον ενσωματώνεται και ένα ακόμα ηλεκτρικό μοτέρ που είναι συνδεδεμένο με τον βενζινοκινητήρα και λειτουργεί και ως γεννήτρια.

Το Compass 4xe επιταχύνει στα 0-100 χλμ./ώρα σε 7,3 δλ. και η μέγιστη ταχύτητα αγγίζει τα 200 χλμ./ώρα. Η μετάδοση γίνεται μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 6 σχέσεων, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα χειροκίνητων αλλαγών με τη μετακίνηση του λεβιέ προς τα πάνω για κατέβασμα και κάτω για ανέβασμα σχέσης. Επιπρόσθετα το Compass 4xe περιλαμβάνει τρία προγράμματα λειτουργίας, τα Hybrid, Electric και E-save, που επιλέγονται μέσω διακοπτών. Το ηλεκτρικό μοτέρ αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία χωρητικότητας 11,4kWh, που βρίσκεται κάτω από το πίσω κάθισμα και φορτίζεται πλήρως μέσω πρίζας σε οικιακό σύστημα σε λιγότερο από 5 ώρες ή σε 1 ώρα και 40 λεπτά (μέσω των easyWallbox / Connectd Wallbox), ή δημόσιο δίκτυο φόρτισης.

Φουλ εξοπλισμένο με τα πάντα

Για την άνεση και την ασφάλεια φροντίζει το κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού του Compass 4xe Business. Περιλαμβάνει μεταξύ άλλων όλα τα σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, παρακολούθηση τυφλού σημείου, ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών, οθόνη infotainment 10,1 ιντσών με πλοήγηση, θέση ασύρματης φόρτισης συσκευών, ηλεκτρική πόρτα του χώρου αποσκευών με handsfree άνοιγμα, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, ασύρματο Apple CarPlay-Android Auto, φώτα LED, κάμερες περιμετρικής θέασης 360 μοιρών, αυτόματο παρκάρισμα κ.λπ. Σημαντική είναι και η ύπαρξη δύο καλωδίων φόρτισης, Mode 2 και Mode 3, ώστε να υποστηρίζεται η φόρτιση τόσο σε οικιακή πρίζα όσο και σε wallbox.

Με λιανική τιμή προ φόρων κάτω από το όριο των 40.000 ευρώ (από 39.229 ευρώ) και με εκπομπές CO2 που δεν υπερβαίνουν τα 50 γρ./χλμ. (47 γρ./χλμ. για την ακρίβεια), το Compass 4xe Business έχει μηδενική φορολόγηση για το χρήστη εταιρικού αυτοκινήτου, όπως και όλα τα υπόλοιπα επίπεδα εξοπλισμού του μοντέλου. Επιπλέον, το αυτοκίνητο δικαιούται να κινείται χωρίς κανένα περιορισμό στο Δακτύλιο και να χρησιμοποιεί δωρεάν τις θέσεις ελεγχόμενης στάθμευσης, ενώ οι δαπάνες μίσθωσής του εκπίπτουν με αυξημένους συντελεστές από τα ακαθάριστα έσοδα των επιχειρήσεων, όπως ενισχυμένους συντελεστές έχουν και οι φορολογικές αποσβέσεις του.

Get it on Google Play Download on the App Store