Νέο Renault Clio με γενναίες εκπτώσεις και τιμή έκπληξη

To best seller μοντέλο της Renault, το Clio είναι διαθέσιμο σε σημαντικά χαμηλότερες τιμές, αφού με τις εκπτώσεις το όφελος για τον πελάτη φτάνει έως τις 3.000 ευρώ, ανάλογα το επίπεδο εξοπλισμού και τον κινητήρα. Παράλληλα, όλη η γκάμα του συνοδεύεται με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, συν 3ετή οδική βοήθεια και δωρεάν ασφάλιση για 6 μήνες, που σημαίνει ότι το συνολικό όφελος είναι ακόμα μεγαλύτερο.

Οι τιμές του νέου Clio ξεκινούν από πάρα πολύ χαμηλά και συγκεκριμένα από μόνο 15.980 ευρώ. Ποσό που αφορά το εισαγωγικό Clio authentic SCe 65, το οποίο επωφελείται από την έκπτωση των 1.000 ευρώ. Για όλες τις υπόλοιπες εκδόσεις ισχύει μείωση του ΦΠΑ στο μισό, δηλαδή από 24% στο 12%., ενώ ο πελάτης έχει στη διάθεσή του να επιλέξει μέσα από μια ευρεία γκάμα μηχανικών συνόλων, καλύπτοντας κάθε δυνατή ανάγκη. Πρόκειται για τους κινητήρες αμιγώς βενζίνης 1.0 SCe 65 και 1.0 TCe 90, το διπλού καυσίμου 1.0 TCe 100 (βενζίνη/LPG, τον πετρελαίου 1.5 Blue dCi 100 και full υβριδικό 1.6 E-Tech 145. Συγκεκριμένα το όφελος διαμορφώνεται ως εξής:

  • Εκδόσεις υγραερίου (LPG) – βενζίνης: έκπτωση έως 2.100€
  • Εκδόσεις πετρελαίου (diesel): έκπτωση έως 2.200€
  • Εκδόσεις E-Tech (Hybrid): έκπτωση έως 3.000€

Σχετικά με το βασικό Clio SCe 65 των 15.980 ευρώ διατίθεται αποκλειστικά στην έκδοση  authentic με τον εξής εξοπλισμό: 6 αερόσακους, αυτόματο φρενάρισμα, διατήρηση λωρίδας, αναγνώριση πινακίδων οδικής κυκλοφορίας, ψηφιακό καντράν 7 ιντσών, οθόνη πολυμέσων 7 ιντσών, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, ηλεκτρικά παράθυρα μπροστά, ηλεκτρικούς καθρέπτες, αισθητήρες φώτων & βροχής και air condition.

Από εκεί και πάνω με τα άλλα μηχανικά σύνολα ξεκινά από το επίπεδο evolution με επιπλέον ηλεκτρικά παράθυρα πίσω, δερμάτινο τιμόνι, ασύρματο κατοπτρισμό κινητού τηλεφώνου με Android Auto & Apple CarPlay, τροχούς 16 ιντσών (αντί 15), Eco Mode, χειρολαβές στο χρώμα του αμαξώματος και καθρέπτες σε μαύρο χρώμα. Στο evolution plus προστίθενται κάμερα οπισθοπορείας, ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες, διακοσμητικά χρωμίου, φιμέ πίσω παράθυρα και ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών. Ακόμα πιο πολλά υπάρχουν στο techno και στο κορυφαίο esprit Alpine με τα πιο τονισμένα σπορ χαρακτηριστικά.

Το πιο δημοφιλές Clio TCe 100 LPG ξεκινά κάτω από τις 20.000 ευρώ με την έκπτωση. Επίσης, με τη χρήση του υγραερίου εξασφαλίζει μεγάλο και άμεσο κέρδος στον οδηγό του. Να σημειωθεί ότι το κιτ LPG τοποθετείται απευθείας από το εργοστάσιο και καλύπτεται με όλες τις εγγυήσεις του κατασκευαστή. Το μοτέρ αυτό με τα 100 άλογα και τα 170 Nm προσφέρει σβέλτες επιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 11,8 δλ.), ενώ σε ρεαλιστικές συνθήκες μεικτών διαδρομών καταναλώνει 9 λτ./100 χλμ. Με μέση τιμή υγραερίου στα 0,856 ευρώ/λτ., τα 100 χιλιόμετρα στοιχίζουν μόνο 7,7 ευρώ, ενώ το ρεζερβουάρ των 32 λτ. παρέχει περίπου 355 χλμ. αυτονομία (διαθέτει και ντεπόζιτο βενζίνης 39 λτ.).

Get it on Google Play Download on the App Store