Νέο και αθλητικό Skoda Superb Sportline

Η Skoda επεκτείνει την γκάμα διαθέσιμων επιλογών για το Superb, αλλά και το Superb Combi, με τη νέα δυναμική έκδοση Sportline. Μια οπτική που είναι σαν να «ζεσταίνει» τον κόσμο για επικείμενο Superb RS, προσφέροντας σπορτίφ στιλιστικά στοιχεία εξωτερικά και στο εσωτερικό.

Στο σκέλος της εμφάνισης του αμαξώματος, τα βλέμματα στρέφονται στο μαύρο χρώμα που ντύνει μάσκα, άκρα προφυλακτήρα εμπρός-πίσω, καλύμματα καθρεπτών, γράμματα και πλαίσιο παραθύρων, συνδυαζόμενο με νέες ζάντες 18 ή 19 ιντσών. Το οπτικό πακέτο ολοκληρώνεται, συνδυαζόμενο με καλύτερο πάτημα, από τα ελατήρια χαμηλώματος, που μειώνουν την απόσταση από το έδαφος κατά 15 χλστ. Οι αλλαγές περιλαμβάνουν επίσης διακριτικό αεροδυναμικό πακέτο (splitter στον εμπρός προφυλακτήρα, ποδιές στο πλάι, διαχύτης πίσω) και LED Matrix φανάρια μπροστά, ενώ και τα LED των πίσω εμφανίζονται ελαφρώς ανασχεδιασμένα.

Στο εσωτερικό υπάρχουν δυο νέα bucket καθίσματα με ενσωματωμένα προσκέφαλα και καλύτερη πλευρική στήριξη, ένα νέο δερμάτινο τιμόνι τριών ακτίνων και πολλαπλών λειτουργιών, αλλά και πλήθος ανθρακονημάτινων λεπτομερειών. Παράλληλα, συναντάμε νέα γραφικά τόσο στον ψηφιακό πίνακα οργάνων των 10 ιντσών, όσο και στην οθόνη αφής 13 ιντσών του infotainment.

Τα Superb και Superb Estate Sportline δεν κάνουν διακρίσεις στους κινητήρες, περιλαμβάνοντας όλη τη διαθέσιμη γκάμα. Για πρώτη φορά εφοδιάζεται και με κινητήρες ήπιας υβριδικής τεχνολογίας, όπως είναι το αρχικό μοτέρ 1.5 TSI 150 hp με 48V hybrid. Πιο πάνω τοποθετούνται οι 2.0 TSI 204 hp και 265 hp 4×4. Στους diesel αρχική επιλογή αφορά τον 2.0 TDI 150 hp και κατόπιν τον 2.0 TDI 193 hp 4×4. Για πρώτη φορά, όλοι οι κινητήρες του νέου Superb συνδυάζονται στάνταρ με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG7. Με το Plug-in Hybrid σύνολο εξοπλίζεται μόνο το Combi και πρόκειται για τον 1.5 TSI με συνδυαστική ισχύ 204 ίππων και μετάδοση με DSG6.

Get it on Google Play Download on the App Store