Το Genesis X Speedium Coupe βγήκε για σκι στα χιόνια

Το Genesis X Speedium Coupe είναι ένα από τα πιο όμορφα πρωτότυπα οχήματα που εμφανίστηκαν τα τελευταία χρόνια και ο Κορεάτης κατασκευαστής μας το συστήνει σε μια υπέροχη απόχρωση του λευκού. Θυμίζουμε πως η Genesis είναι η πολυτελής φίρμα της Hyundai από το 2015.

Όταν πρωτοπαρουσιάστηκε το X Speedium Coupe στις αρχές του 2022 ήταν βαμμένο σε ένα βαθύ πράσινο χρώμα που του ταίριαζε πολύ. Ωστόσο τώρα κάνει την εμφάνισή του με αυτή τη λευκή απόχρωση που εναρμονίζεται με το χιονισμένο τοπίο. Οι σχεδιαστές της φίρμας πήγαν ένα βήμα παρακάτω προσθέτοντας LED φωτιστικά σώματα μπροστά και στο πλάι, ενώ το εφοδίασαν με ράγες οροφής και ένα σετ σκι. Άκρως απαραίτητα αξεσουάρ για όσους ασχολούνται με υπαίθριες δραστηριότητες στα χιονισμένα βουνά.

Μάλιστα σε αρμονία με το εορταστικό πνεύμα των περασμένων Χριστουγέννων, το κάτασπρο πρωτότυπο πρωταγωνίστησε και σε video με τον Άη Βασίλη να κουβαλά το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του στην οροφή και να το ακολουθούν τάρανδοι. Μετά από όλα αυτά πολύ θα θέλαμε να δούμε το συναρπαστικό αυτό Coupe δια ζώσης, αλλά η Genesis προς το παρόν κρατά τα χαρτιά της κλειστά. Τον προηγούμενο Μάρτιο είχε ακουστεί ότι υπήρχε η πιθανότητα παραγωγής του X Speedium Coupe παρέα με τα X Coupe και X Convertible καθώς η εταιρεία είχε λάβει πολύ θετική ανατροφοδότηση από το κοινό και το επόμενο βήμα ήταν η έναρξη της παραγωγής. Ερώτημα παραμένει και εάν φοράει ή θα φορέσει τον V6 κινητήρα που σε συνδυασμό με ηλεκτροκινητήρα αποδίδει 1.071 ίππους και 1.337 Nm ροπής. Μοτέρ με το οποίο εμφανίστηκε ένα άλλο πρωτότυπο της εταιρείας το X Gran Berlinetta. Ίδωμεν.

Get it on Google Play Download on the App Store