Λάμπει σαν χρυσός η Mercedes-AMG SL 63 Golden Coast

Η Mercedes-AMG παρουσίασε την πιο χρυσή εκδοχή της SL 63, μέσω του τμήματος εξατομίκευσης Manufaktur. Η SL 63 Manufaktur Golden Coast είναι άμεσα αναγνωρίσιμη χάρη στην αποκλειστική βαφή Kalahari Gold Magno, που εκτός από το αμάξωμα ντύνει και την καμπίνα των επιβατών.

Στο πρώτο σκέλος, και πέρα από το μοναδικό χρώμα, συναντάμε σφυρήλατες ζάντες 21 ιντσών με σχέδιο 10 διπλών ακτίνων, φινιρισμένες σε μαύρη ματ απόχρωση και υπέροχα ταιριαστές συνδυάζονται υπέροχα με τη βαφή και τις μαύρες δαγκάνες φρένων. Αν κοιτάξουμε προσεκτικά, θα παρατηρήσουμε ότι οι πλήμνες και οι ακτίνες των τροχών έχουν ταιριάξει χρωματικά με το εσωτερικό. Η περιορισμένης παραγωγής SL 63 λαμβάνει επίσης διάφορα πακέτα στάνταρ, περιλαμβανομένων των AMG Night Package Exterior, AMG Night Package Exterior II και AMG Aerodynamic Package, που μεταφράζονται σε μαύρες πινελιές σε πολλά στοιχεία του εξωτερικού (καθρέπτες, σήματα, αεροδυναμικά κομμάτια κλπ).

Και οι ιδιαίτερες πινελιές δεν τελειώνουν εκεί. Στο υπερ-πολυτελές εσωτερικό βρίσκουμε τα κλιματιζόμενα καθίσματα AMG Performance, επενδυμένα με μαύρο δέρμα Nappa και χρυσές ραφές, όπως και στο τιμόνι AMG Performance, αλλά και τα πατάκια. Η κεντρική κονσόλα και το εσωτερικό των θυρών διαθέτουν ενθέσεις σε χρώμα Kalahari Gold, όπως και οι πλάτες των καθισμάτων. Αυτό μπορεί να βρεθεί και στις πλάτες των μπροστινών καθισμάτων. Τέλος, το σήμα «Manufaktur Golden Coast» υπενθυμίζει στους επιβάτες ότι δεν απολαμβάνουν μια απλή SL 63.

Κάτω από το καπό πάντως,  αναλαμβάνει απαράλλαχτος ο 4.0 V8 twinturbo, που σημαίνει ότι παράγει 585 ίππους και 800 Nm. Η ισχύς μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς μέσω του συστήματος 4Μatic+ και του 9τάχυτου αυτόματου κιβωτίου G-Tronic, εξασφαλίζοντας 0-100 χλμ./ώρα σε 3,6 δλ. και ηλεκτρονικά περιοριζόμενη τελική στα 315 χλμ./ώρα.

Μόλις 100 SL 63 Manufaktur Golden Coast θα βγουν στην αγορά, με άγνωστη προς το παρόν τιμή.

Get it on Google Play Download on the App Store