Στρατηγική συνεργασία Hyundai και GM

Η General Motors και η Hyundai Motor Company υπέγραψαν συμφωνία για τη διερεύνηση της μελλοντικής συνεργασίας σε βασικούς στρατηγικούς τομείς. Η GM και η Hyundai θα αναζητήσουν τρόπους για να αξιοποιήσουν τη συμπληρωματική κλίμακα και τις δυνάμεις τους για να μειώσουν το κόστος και να φέρουν ένα ευρύτερο φάσμα οχημάτων και τεχνολογιών στους πελάτες πιο γρήγορα.

Τα πιθανά προϊόντα συνεργασίας επικεντρώνονται στην από κοινού ανάπτυξη και παραγωγή επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων, κινητήρων εσωτερικής καύσης και τεχνολογιών καθαρής ενέργειας, ηλεκτρικής ενέργειας και υδρογόνου. Οι δύο κορυφαίοι παγκόσμιοι κατασκευαστές αυτοκινήτων θα εξετάσουν επίσης τις ευκαιρίες για συνδυασμένη προμήθεια σε τομείς όπως οι πρώτες ύλες μπαταριών, ο χάλυβας και άλλοι τομείς. Η συμφωνία-πλαίσιο υπεγράφη από τον Εκτελεστικό Πρόεδρο του Hyundai Motor Group Euisun Chung και την Πρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο της GM, Mary Barra. Η Barra δήλωσε ότι μια συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών έχει τη δυνατότητα να κάνει την ανάπτυξη οχημάτων πιο αποτελεσματική, αυξάνοντας την κλίμακα και υποστηρίζοντας την πειθαρχημένη κατανομή κεφαλαίων.

«Η GM και η Hyundai έχουν συμπληρωματικές δυνάμεις και ταλαντούχες ομάδες. Στόχος μας είναι να ξεκλειδώσουμε την κλίμακα και τη δημιουργικότητα και των δύο εταιρειών για να παραδίδουμε ακόμα πιο ανταγωνιστικά οχήματα στους πελάτες πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά», δήλωσε η Barra. Η ευελιξία και η ευελιξία της Hyundai και της GM θα επιτρέψουν και στις δύο εταιρείες να εξερευνήσουν την ανάπτυξη των κοινών τους δυνατοτήτων.

«Αυτή η συνεργασία θα επιτρέψει στη Hyundai Motor και τη GM να αξιολογήσουν ευκαιρίες για ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας σε βασικές αγορές και τμήματα οχημάτων, καθώς και να αυξήσουν την αποδοτικότητα του κόστους και να προσφέρουν ισχυρότερη αξία στους πελάτες μέσω της συνδυασμένης τεχνογνωσίας και καινοτόμων τεχνολογιών μας», δήλωσε ο Chung.

Μετά την υπογραφή του μη δεσμευτικού Μνημονίου Συνεννόησης, θα ξεκινήσει άμεσα η αξιολόγηση των ευκαιριών και η πρόοδος προς δεσμευτικές συμφωνίες.

Get it on Google Play Download on the App Store