Πάγος σπάει παρμπρίζ και τραυματίζει τον οδηγό!

Το να μην έχεις διάθεση να καθαρίσεις τον πάγο από το όχημά σου μπορεί να αποβεί μοιραίο για τους υπόλοιπους οδηγούς. Κι αν νομίζετε ότι υπερβάλλουμε, το παρακάτω γεγονός θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Δείτε ακόμα: Jeep Cherokee θάφτηκε κάτω από τρία μέτρα χιόνι!

Ο οδηγός ενός Ram 1500 του 2019, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης με σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο. Το μεγάλο κομμάτι που έπεσε πάνω στο παρμπρίζ του μεγάλου pick-up, εκτόξευσαν τα γυαλιά στο πρόσωπο του οδηγού. Στο Ram εκτός από τον οδηγό, βρισκόταν η 38 ετών σύζυγος, ο 3 ετών γιος του και η μόλις 18 μηνών κόρη τους. Αυτοί μεταφέρθηκαν ευτυχώς με ελαφρούς τραυματισμούς, άμεσα στο νοσοκομείο. Ο πάγος έπεσε από την οροφή ενός φορτηγού που ταξίδευε μπροστά από το Ram 1500 και το οποίο συνέχισε την πορεία του κανονικά. Ο οδηγός δεν είχε καταλάβει τίποτε, μέχρι που ένα περιπολικό τον σταμάτησε λίγα λεπτά μετά το ατύχημα.

Διαβάστε επίσης: Του έσπασε την BMW i8 επειδή έβγαζε σέλφι

Το φορτηγό οδηγούσε ένας 55χρονος, ισχυριζόμενος ότι δεν είχε αντιληφθεί την παρουσία πάγου στην οροφή του. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν φέρει ευθύνη μιας και έπρεπε να είχε ελέγξει το όχημα του πριν ξεκινήσει τη διαδρομή του. Χειμώνας είναι, λογικό οι οροφές των οχημάτων να γεμίσουν με χιόνι και πάγο. Τελικά αφέθηκε ελεύθερος με μια απλή προειδοποίηση. Ευτυχώς το ατύχημα δεν κατέληξε μοιραίο χάρη στα αντανακλαστικά του οδηγού. Παρά το γεγονός ότι το πρόσωπο του γέμισε αίματα κατάφερε να σταματήσει έγκαιρα το όχημα του. Το συγκεκριμένο συμβάν αποτελεί ένα πολύ καλό παράδειγμα για το πρέπει να απομακρύνουμε τον πάγο πριν ξεκινήσουμε!

Get it on Google Play Download on the App Store