«Πάει» την γιαγιά του με 300 χλμ./ώρα στο Ring

O οδηγός ονόματι Misha Charoudin τα τελευταία χρόνια «γυρίζει» καθημερινά στο Nurburgring κι όταν δεν βρίσκεται πίσω από το βολάν, κάνει το απαραίτητο brief στους οδηγούς που επισκέπτονται το Ring.

Λογικό κι επόμενο λοιπόν να γνωρίζει την πίστα σαν την παλάμη του και για το λόγο αυτό είπε να κάνει ένα ιδιαίτερο δώρο στην 80 ετών γιαγιά του, η οποία τον επισκέφθηκε.

Δείτε ακόμα: Οι καλύτερες στιγμές του Nurburgring για το 2019

Η γιαγιά του Misha, κατείχε εξέχουσα θέση στη Σοβιετική Συμφωνική Ορχήστρα, αλλά αυτή τη φορά απόλαυσε για τα καλά μια άλλη μελωδία. Αυτή του Audi R8 V10, με τον 5.2 λίτρων κινητήρα των 620 ίππους, που την έκανε βόλτα ο εγγονός της. Ο τελευταίος δεν λυπήθηκε καθόλου το γερμανικό supercar και το γκάζι ήταν ένα με την μοκέτα. Η δε γιαγιά του είχε απίστευτες αντιδράσεις σε διάφορα σημεία της πίστας.

Διαβάστε επίσης: Ρεκόρ… αργοπορίας στο Nürburgring! (+video)

Και φανταστείτε ότι η υψηλότερη ταχύτητα που είχε οδηγήσει η γιαγιά του Misha μέχρι τώρα δεν είχε ξεπεράσει τα 60 χλμ./ώρα! Παρά το γεγονός πως ο εγγονός πήγαινε «τάπα» το R8, η γιαγιά του απολάμβανε κάθε στιγμή με το χαμόγελο να μην φεύγει από τα χείλη της, ακόμα και την στιγμή της «απογείωσης» με 300 χλμ./ώρα στο κοντέρ, στο τελευταίο section της πίστας. Ειλικρινά σκέφτεστε καλύτερη γιαγιά από αυτή;

 

Get it on Google Play Download on the App Store