Φανάρια Bugatti Chiron ακριβότερα από καινούργια Cayenne

Οτιδήποτε έχει σχέση με Bugatti Chiron αναμενόμενα είναι πολύ πέρα από πανάκριβο. Για hypercar εκατομμυρίων ευρώ μιλάμε, εξάλλου. Ακόμα και με αυτά τα στάνταρ, όμως, το να κοστίζουν δυο φανάρια περισσότερο από ολοκαίνουργια Porsche Cayenne ξεπερνά την υπερβολή.

Στο eBay Γερμανίας (άλλο που ο πωλητής είναι στην Πολωνία) εντοπίστηκαν δυο φωτιστικά σώματα, που πολύ σπάνια να βρεις πέρα από τα επίσημα συνεργεία της Bugatti. Όπως αναφέρει η αγγελία, τα δυο εμπρός φανάρια κάνουν τόσο για την απλή Chiron, όσο και για τις Pur Sport και Super Sport 300+. Full LED προφανέστατα, με ειδική αντιχαρακτική επίστρωση και εξίσου ειδικά σχεδιασμένα κρύσταλλα ώστε να αντέχουν τις ταχύτητες των 400+ χλμ./ώρα, συν φυσικά ότι συνοδεύονται από το όνομα «Bugatti», περιμένεις ότι θα κοστίζουν χιλιάδες ευρώ. Τόσες που τελικά ζητάει ο πωλητής, όμως, πολύ δύσκολα.

Για τα δυο φανάρια λοιπόν, το κόστος φτάνει τις 147.000 ευρώ!! Δεν μας ξέφυγε ο άσος στην πληκτρολόγηση (που και 47 χιλιάδες πολλές θα ήταν), να και ολογράφως: εκατόν σαράντα επτά χιλιάδες ευρώ! Για να πάρουμε ένα σημείο αναφοράς του πόσο εξωφρενική είναι η τιμή, με λιγότερα χρήματα αγοράζεις στην Ελλάδα Cayenne από την αντιπροσωπεία. Με τις ζελατίνες, η βασική έκδοση του μεγάλου SUV της Porsche κοστολογείται στις 126.380 ευρώ. Στα λεφτά που κάνουν δυο φανάρια Chiron, δηλαδή, παίρνεις 5μετρη (4.930 χλστ. μήκος) Porsche με 3.0 V6 twinturbo 353 ίππων, ικανή να σε πάει παντού και να φιλοξενήσει όλη την οικογένεια. Μάλιστα, στις 147.000 ευρώ των ανταλλακτικών θα πρέπει να προσθέσουμε και 1.000 ευρώ μεταφορικά – τόσα ζητάει έξτρα ο πωλητής για να τα στείλει σε άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Get it on Google Play Download on the App Store