Βελτιωμένο Volvo EX30 σε full attack καταστάσεις

Παρά το γεγονός ότι είναι το βασικό μοντέλο της ηλεκτρικής γκάμας Volvo, το EX30 είναι ένα SUV με σπορ εμφάνιση και 272 ίππους από την πρώτη κιόλας έκδοση, που το εκτοξεύουν στα πρώτα 100 χλμ./ώρα εντός 5,3 δλ. Λογικό κι επόμενο να το βλέπουν σαν «ξερολούκουμο» οι βελτιωτές, παρουσιάζοντας κιτ αισθητικής αναβάθμισης.

Η γερμανική Heico Sportiv αποτελεί το πιο πρόσφατο μέλος στο fun club του EX30, ντύνοντάς το με ένα πολύ ταιριαστό body kit, πανέμορφες ζάντες 20 ή 21 ιντσών και χαμηλότερη απόσταση από το έδαφος. Προφυλακτήρες, πλαϊνά, φτερά και οροφή αποκτούν αεροδυναμικές προεκτάσεις, ενώ ένα σετ ελατηρίων χαμηλώματος φέρνει το αμάξωμα 30 χλστ. πιο κοντά στην άσφαλτο. Το look ολοκληρώνεται με μια τετράδα αποστάτες, που κάνουν τους θόλους να σφύζουν από την παρουσία των 21άρηδων τροχών, οι οποίοι με τη σειρά τους προσφέρονται σε δυο διαφορετικά σχέδια (Volution V με πέντε ακτίνες, Volution X με δέκα) και διάφορα φινιρίσματα, περιλαμβανομένων του diamond-cut μαύρου, του ανθρακί ματ και του γυαλιστερού μαύρου.

Σύμφωνα με τη Heico Sportiv το κόστος του bodykit ανέρχεται στις 3.330 ευρώ, ωστόσο οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν κάθε εξάρτημα ξεχωριστά αν το επιθυμούν. Οι ζάντες κυμαίνονται από 600 ως 839 ευρώ η μία (!), τα ελατήρια χαμηλώματος (390 ευρώ) και τους αποστάτες (άλλα 329 ευρώ). Το τελικό αποτέλεσμα πάντως είναι τόσο καλό, ώστε σε ωθεί να πάρεις όλο το πακέτο. Αρκεί να περισσεύουν πάνω από 7.000 ευρώ, προκειμένου να φέρεις το EX30 σου στην οπτική κατάσταση των φωτογραφιών.

Get it on Google Play Download on the App Store