VW T-Roc με πολλά προνόμια αγοράς

To best seller SUV της Volkswagen, το T-Roc είναι διαθέσιμο αυτή την περίοδο με πολλά προνόμια αγοράς, τα οποία κάνουν πιο προσιτή και ευέλικτη την απόκτησή του. Η τιμή του ξεκινά από τις 27.200 ευρώ με όφελος προωθητικού προγράμματος 700 ευρώ, ενώ μέσω της χρηματοδότησης Auto Credit διατίθεται με χαμηλή δόση αλλά και ελευθερία επιλογών στη λήξη του προγράμματος. Επίσης, υπάρχει επιπλέον όφελος από το χαμηλό επιτόκιο του 3,9% που αφορά ετοιμοπαράδοτες εκδόσεις.

Ενδεικτικά το T-Roc 1.0 TSI 110 PS Life με τιμή 29.276 ευρώ (αφορά ετοιμοπαράδοτο όχημα με έξτρα εξοπλισμό), προκαταβολή 32,52% και επιτόκιο 3,9% διατίθεται με δόση 169 ευρώ για 36 μήνες, πλην της τελευταίας μεγάλης δόσης των 17.160 ευρώ. Αυτή μπορεί να εξοφληθεί, να επιστραφεί το αυτοκίνητο και να επιλέξει ο πελάτης ένα νέο VW αν το επιθυμεί, ή να γίνει επαναχρηματοδότηση.

Όσον αφορά τον εξοπλισμό της πρώτης έκδοσης Life, είναι πληρέστατος σε όλα τα επίπεδα. Μεταξύ άλλων ανήκουν 6 αερόσακοι, συστήματα αυτόνομου φρεναρίσματος και υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, προβολείς LED, ψηφιακός πίνακας οργάνων 8 ιντσών, οθόνη infotainment 8 ιντσών, διζωνικός κλιματισμός, αυτόματη λειτουργία υαλοκαθαριστήρων, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες, ζάντες αλουμινίου και υποβοήθηση στάθμευσης.

Ο αρχικός 3κύλινδρος turbo 1.000άρης TSI με την ισχύ των 110 ίππων και 200 Nm ροπής στις 2.000-3.000 σ.α.λ. διακρίνεται αρχικά για τη ραφιναρισμένη του λειτουργία, το χαμηλό θόρυβο και το γεμάτο τράβηγμα από τις στροφές που αποδίδεται η ροπή και άνω. Οι επιδόσεις είναι πολύ ικανοποιητικές, με 0-100 χλμ./ώρα σε 10,8 δλ., ενώ η εργοστασιακή κατανάλωση και εκπομπές CO2 βρίσκονται στα 6 λτ./100 χλμ. και 136 γρ./χλμ. (87 ευρώ τέλη κυκλοφορίας). Το Volkswagen T-Roc κερδίζει τον οδηγό του και με την οδική του συμπεριφορά, γιατί αποπνέει στιβαρότητα, προσφέρει αυξημένη ασφάλεια και διατηρεί ξεκούραστους τους επιβάτες.

Οι τελευταίοι έχουν στη διάθεσή τους άνετους χώρους, ακόμα και αν πρόκειται για πιο ψηλούς. Κορυφαία χωρητικότητα για B-SUV έχει και το πορτ μπαγκάζ των 445 λίτρων. Στα  πλεονεκτήματα του T-Roc ανήκει και προσεγμένη ποιότητα κατασκευής, με το ευχάριστο σε υφή μαλακό υλικό στο ταμπλό με ραφές και τη γεροδεμένη συναρμογή των επιμέρους τμημάτων.

Get it on Google Play Download on the App Store