Συμφέρει το νέο Ford Puma και με leasing

Το δημοφιλές μικρό SUV της Ford, το προσφάτως ανανεωμένο και λανσαρισμένο Puma διατίθεται τώρα σε τιμές που ξεκινούν από 23.647 ευρώ, με ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα και με leasing με χαμηλό μηνιαίο μίσθωμα. Έτσι, η απόκτησή του μπορεί να γίνει πιο εύκολη, για όσους δεν θέλουν ή δεν μπορούν να το εξοφλήσουν τοις μετρητοίς, για να κρατήσουν ένα μεγάλο μέρος του κεφαλαίου.

Στην τιμή των 23.647 ευρώ προσφέρεται το πληρέστατο σε όλα τα επίπεδα Puma 1.0 EcoBoost 125PS mHEV Titanium. Στο βασικό του εξοπλισμό ανήκουν αυτόματο φρενάρισμα, υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας, αναγνώριση οδικών σημάτων, 6 αερόσακοι, προβολείς Full LED με αυτόματη εναλλαγή μεγάλης σκάλας, ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,8 ιντσών, οθόνη πολυμέσων 12 ιντσών, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, αυτόματος κλιματισμός, αισθητήρες στάθμευσης πίσω, κάμερα οπισθοπορείας, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών και πολλά ακόμη.

Σχετικά με τον αποδοτικό 3κύλινδρο 1.000άρη turbo κινητήρα παρέχει δυναμικές επιδόσεις και είναι οικονομικός σε καύσιμο. Αποδίδει 125 άλογα και ροπή 170 Nm (μέγιστη 210 Nm), ενώ με το χειροκίνητο κιβώτιο των 6 ταχυτήτων εξασφαλίζει επιτάχυνση στο 0-100 χλμ./ώρα σε 9,8 δλ. και η μέγιστη ταχύτητα αγγίζει τα 191 χλμ./ώρα. Η μεικτή κατανάλωση είναι 6,7 λτ./100 χλμ. (σε πραγματικές συνθήκες), με εκπομπές CO2 122 γρ./χλμ. Παράλληλα, το Puma διακρίνεται για την πολύ καλό πάτημά του στο δρόμο και την ευχάριστη οδηγική αίσθηση.

Με την επιλογή απόκτησης του νέου Ford Puma με leasing, το μηνιαίο μίσθωμα είναι χαμηλό και βγαίνει στα 230 ευρώ, με προκαταβολή 4.200 ευρώ (τιμές χωρίς ΦΠΑ). Στην τιμή περιλαμβάνονται όλα τα πάγια έξοδα, όπως είναι συντήρηση στο επίσημο δίκτυο Ford, ασφάλεια και οδική βοήθεια, που σημαίνει ότι ο χρήστης το μόνο επιπλέον έξοδο που έχει να πληρώσει είναι το καύσιμο που θα κάψει. Το παράδειγμα αφορά το νέο Puma 1.0 EcoBoost 125 PS mHEV Titanium, για μίσθωση 48 μηνών και με 20.000 χλμ. ανά έτος. Στο τέλος της μίσθωσης ο πελάτης επιστρέφει το αυτοκίνητο στη Ford Lease και επιλέγει ένα νέο μοντέλο της Ford,  το νέο σας αυτοκίνητο Ford.

Αν πάλι δεν θέλει ο ενδιαφερόμενος leasing και επιθυμεί τη χρηματοδότηση, η Ford δίνει και εδώ τη λύση με το πρόγραμμα Ford Finance MyFord. Υπάρχει η επιλογή με το προνομιακό επιτόκιο 3,99%, με ελάχιστη προκαταβολή 20% και αποπληρωμή από 12 έως 60 μήνες, ή με επιτόκιο 5,99%, προκαταβολή από 30% και περίοδο αποπληρωμής έως 84 μήνες. Αν πάλι ο πελάτης επιθυμεί ανώτερη έκδοση εξοπλισμού, τότε το ποσό αύξησης στη μηνιαία δόση είναι χαμηλό.

Get it on Google Play Download on the App Store