Νέα Honda με τζάμπα service για 5 χρόνια

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Honda προσφέρει τα νέα SUV μοντέλα της ZR-V, CR-V και e:Ny1 με δύο επιλογές χρηματοδοτικού προγράμματος με προνομιακά επιτόκια, μαζί με 5 χρόνια δωρεάν service. Παράλληλα και τα Jazz και HR-V ισχύει χρηματοδοτικό πρόγραμμα με μειωμένο επιτόκιο.

Σχετικά με το προωθητικό πρόγραμμα Honda Dream Offers που αφορά τα SUV ZR-V, CR-V και e:Ny1, το επιδοτούμενο σταθερό ονομαστικό επιτόκιο είναι μόνο 2,9%. Συνδυάζεται με ελάχιστη προκαταβολή 50% και σταθερές μηνιαίες δόσεις από 12 έως 60 μήνες. Έτσι ο πελάτης δεν χρειάζεται να δαπανήσει όλο το κεφάλαιο και να κάνει την αποπληρωμή όπως τον εξυπηρετεί, εκμεταλλευόμενος το χαμηλό επιτόκιο. Για παράδειγμα, το ZR-V Elegance με τιμή 43.500 ευρώ, προκαταβολή 21.759 ευρώ και διάρκεια χρηματοδότησης 60 μήνες, το ποσό της δόσης είναι στα 389,85 ευρώ. Υπάρχει και το δεύτερο πρόγραμμα με 5,5% επιτόκιο, προκαταβολή από 0% και έως 84 μηνιαίες δόσεις.

Παράλληλα για μια 5ετία ο κάτοχος ενός ZR-V, CR-V ή e:Ny1 δεν πληρώνει για το service του αυτοκινήτου του. Το πρόγραμμα δωρεάν περιοδικής συντήρησης καλύπτει το κόστος εργασίας και ανταλλακτικών, στο ελληνικό δίκτυο επίσημων επισκευαστών της Honda για τα πέντε πρώτα χρόνια ή πέντε πρώτα service (ότι έρθει πρώτο), σύμφωνα με το σύστημα service reminder. Επιπλέον, η Honda για όλα τα νέα της μοντέλα προσφέρει 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση ή 100.000 χλμ. (όποιο έρθει πρώτο) για τα μηχανικά μέρη και 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια. Για το αμιγώς ηλεκτρικό e:Ny1 ισχύει επιπλέον 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση ή 160.000 χλμ. (όποιο από τα δύο έρθει πρώτο), για διατήρηση του 70% και άνω της χωρητικότητας της μπαταρίας υψηλής τάσης.

Όσον αφορά τα Honda Jazz, Civic και HR-V ισχύει το εξής χρηματοδοτικό πρόγραμμα: Προνομιακό σταθερό ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 5,5%, ελάχιστη προκαταβολή από 0% και ευέλικτη περίοδος αποπληρωμής από 12 έως 84 μήνες. Ενδεικτικά, για το Jazz Elegance (από 27.500 ευρώ) με 30% προκαταβολή (8.250 ευρώ) και 84 μήνες διάρκεια, η μηνιαία δόση βγαίνει στα 276,62 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store