Tesla: «Σταματήστε να βασανίζετε το Cybertruck»

Πολλά μπορούν να ειπωθούν για το Cybertruck, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί τα μαρτύρια που περνάει από την ώρα που παρουσιάστηκε. Πέρα από την κλασική off road ταλαιπωρία, το pick up της Tesla τραβάει βάσανα που κανένα άλλο αυτοκίνητο δεν περνάει ούτε στις δοκιμές εξέλιξης. Έχουμε δει Cybertruck να γαζώνονται από σφαίρες, να δέχονται χτυπήματα από βαριοπούλες, μέχρι και ριπές από φλογοβόλο. «Κάπου ώπα», μας λέει ο άνθρωπος που το «γέννησε».

Ο αρχιμηχανικός εξέλιξης του Cybertruck ανέβασε ένα απεγνωσμένο ποστ στο X, καλώντας τον κόσμο να σταματήσει το βανδαλισμό του αυτοκινήτου για χάρη των views, των clicks και γενικά το χάζι. «Το Cybertruck έχει ζήσει βασανιστήρια για πλάκα. Έχουν χοροπηδήσει πάνω του, το έχουν κάψει, το έχουν κοπανήσει και το έχουν πυροβολήσει (πολλές φορές)» μας ενημερώνει ο Wes Morrill, υπογραμμίζοντας πως μιλάμε για «επιφανειακά τραύματα». Σύμφωνα με τον ίδιο, το αυτοκίνητο είναι άφθαρτο.

Εφόσον λοιπόν έχουμε πιστοποιήσει την ανωτέρω συνθήκη, γιατί δεν απολαμβάνουμε το Cybertruck εκτός δρόμου και να το αφήσουμε στην ησυχία του; Αυτό διερωτάται ο Morrill, αλλά πιθανότατα η απάντηση του φιλοθεάμονος κοινού να μην τον ικανοποιήσει. Η δημοτικότητα των video όπου το Cybertruck περνάει τα πάνδεινα, στην προσπάθεια εξακρίβωσης της αντοχής του ατσάλινου αμαξώματός του, δεν σταματάνε να «βαράνε». Συνεπώς η γαλήνη, κατά πάσα πιθανότητα, θα αργήσει να συναντηθεί με το «Κυβερνοφορτηγό».

Get it on Google Play Download on the App Store