Ανάβει φωτιές το Cybertruck στο χρώμα της Ferrari

Ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά και ατού προώθησης του Tesla Cybertruck, είναι το πλαίσιο από άβαφο ανοξείδωτο ατσάλι. Μια τεχνοτροπία που είχαμε να δούμε από το DeLorean, με εμφανή την έμπνευση της αμερικανικής εταιρίας από τη διασημότερη χρονομηχανή. Η Tesla έχει δηλώσει πως χρωματική παλέτα δεν θα είναι διαθέσιμη στους υποψήφιους αγοραστές, τουλάχιστον αρχικά, ωστόσο αυτό το κατακόκκινο Cybertruck ξεχωρίζει από οποιοδήποτε άλλο έχουμε δει έως τώρα.

Απόλυτος πρωταγωνιστής δεν είναι άλλος από το Rosso Corsa χρώμα, με έμπνευση απευθείας από τις δημιουργίες του Μαρανέλο. Επιδόσεις Ferrari εξάλλου (και καλύτερες βασικά), διαθέτει το Cybertruck. Γιατί όχι και το χρώμα τους; Η εταιρία Cypress από το Τέξας είναι υπεύθυνη για το εντυπωσιακό αποτέλεσμα, το οποίο μάλιστα αποτελεί προϊόν βαφής. Αυτό που βλέπουμε δεν είναι παραδοσιακή μεμβράνη, αλλά χρώμα που ψεκάζεται με τέτοιο τρόπο ώστε μιμείται τον τρόπο εφαρμογής του wrapping. Και μάλιστα σε ματ εκτέλεση, για ακόμα περισσότερη «αλητεία».

Η Tesla, από την πλευρά της, προσφέρει κάποιες επιλογές εξατομίκευσης μέσω μεμβρανών, που εμφανίστηκαν πρώτη φορά στα στα Model 3 και Model S. Σε αυτά τα δύο προσφέρονται τα χρώματα Slip Grey, Satin Ceramic White και Satin Stealth Black, τα οποία κοστίζουν 6.000 δολάρια (5.485 ευρώ). Πλέον διατίθενται και τα Satin Rose Gold και Satin Abyss Blue, έναντι 6.500 δολαρίων (5.942 ευρώ), ωστόσο κόκκινο δεν υπάρχει πουθενά στο διαμορφωτή. Κάτι που καθιστά την aftermarket οδό μονόδρομο τόσο από πλευράς ποικιλίας, όσο και κόστους (περίπου 4.000 δολάρια το «συνολάκι» του συγκεκριμένου).

Get it on Google Play Download on the App Store