Σκουριά σε ολοκαίνουργια Tesla Cybertruck

Το Cybertruck έχει προλάβει ήδη να βιώσει το πόσο δύσκολη μπορεί να είναι η πραγματική ζωή για ένα αυτοκίνητο, όταν αυτό βγει από τη «φούσκα» προσδοκιών του κατασκευαστή. Για παράδειγμα, η Tesla διαφημίζει το πρώτο της pick up ως το ικανότερο μοντέλο της κατηγορίας off road. Στην πραγματικότητα; Μέχρι SUV φέρνουν σε δύσκολη θέση το «Κυβερνοφορτηγό». Ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα, ωστόσο, με το ζήτημα του ανοξείδωτου ατσαλιού στο αμάξωμα.

Η Tesla χρησιμοποιεί αυτή την εφαρμογή ως βασικό σημείο προμοταρίσματος του αυτοκινήτου, θυμίζοντας κάτι από δεκαετία 80 και DeLorean. Η ιστορία και το πώς αυτή εξελίχθηκε για τη DMC, όμως, καλύτερα θα λειτουργούσε σαν οδηγός αποφυγής για τη φίρμα του Elon Musk. Όπως φαίνεται κάτι τέτοιο δεν συνέβη, με τα ανάλογα προβλήματα να ανακύπτουν λίγες εβδομάδες μόνο μετά το λανσάρισμα του Cybertruck. Ένας νέος κάτοχος του ρηξικέλευθου αγροτικού ανέβασε φωτογραφίες με σημάδια σκουριάς στο αμάξωμα (λάσπες είναι αυτό στην κεντρική φώτο, σκουριά στην παρακάτω και τις υπόλοιπες), μόλις μερικές μέρες μετά την αγορά του αυτοκινήτου!

Το ποστ, που δεν είναι το μοναδικό, εμφανίστηκε στο cybertruckownersclub.com και αναφέρει πως μετά από μια βροχή, το εκτεθειμένο ανοξείδωτο ατσάλι στο κορμί του Cybertruck γέμισε «πιτσιλιές» σκουριάς! Ο κάτοχος του Cybertruck αναφέρει πως η εικόνα αυτή εμφανίστηκε μετά από ένα ταξίδι 140 χλμ., όπου έβρεχε στη μεγαλύτερη διάρκεια της διαδρομής. Το αμάξωμα του αγροτικού Tesla γέμισε στίγματα σκουριάς, για τα οποία -σύμφωνα με έναν άλλο ιδιοκτήτη Cybertruck, που ταλαιπωρείται από το ίδιο πρόβλημα- οι μηχανικοί της Tesla είναι ενήμεροι, αλλά δεν έχουν τα εργαλεία να τα φτιάξουν!

«Μίλησα με κάποιον σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο και μου είπε το εξής: 1ον γνωρίζουν το πρόβλημα και έχουν βρει τη διαδικασία για να το επισκευάσουν, αλλά 2ον δεν διαθέτουν τα κατάλληλα εργαλεία ακόμα, ούτε έχουν προβεί σε αυτή την επισκευή μέχρι στιγμής», λέει ο ταλαίπωρος κάτοχος ενός επίσης ολοκαίνουργιου και σκουριασμένου Cybertruck. Μια ματιά στο φόρουμ δείχνει πως το πρόβλημα εξελίσσεται σε επιδημία, καθώς το θέμα με τίτλο «Rust Spots/Corrosion is the Norm (η σκουριά είναι κανόνας)» συνοδεύεται από δεκάδες σχετικά παράπονα.

Get it on Google Play Download on the App Store