Νέα βασική έκδοση Freestyle για το VW ID. Buzz

Το VW ID. Buzz αποκτά νέα βασική έκδοση, που χαρακτηρίζεται από τη ρετρό διάθεση στην εμφάνιση και τους άβαφους προφυλακτήρες, συνοδευόμενοι από παραδοσιακά τάσια και σιδερένιες ζάντες.

Το νέο ID. Buzz Freestyle δεν αποποιείται των LED φωτιστικών σωμάτων, αλλά η λωρίδα που τα ενώνει (όπως και στα πίσω) και το φωτιζόμενο σήμα περνούν στον προαιρετικό εξοπλισμό. Το ίδιο ισχύει για τις ζάντες αλουμινίου, δίνοντας τη θέση τους σε ατσάλινους τροχούς 18 ιντσών (και ελαστικά 235/60 μπροστά, 255/55 πίσω). Τη μεγάλη διαφορά, ωστόσο, την κάνουν οι προφυλακτήρες. Αμφότεροι βγαλμένοι από τα πρώτα χρόνια των 00’s, όταν υπήρχαν οι παραδοσιακές βασικές εκδόσεις, συνδυαζόμενοι με το απολύτως ταιριαστό Candy White χρώμα στο αμάξωμα. Το «Freestyle» και τα αυτοκόλλητα στα χαμηλά των πλαϊνών επίσης δένουν με το ασπρόμαυρο μοτίβο, ενώ για τους πιο απαιτητικούς προσφέρονται προαιρετικά ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών. Κάτι μας λέει, όμως, ότι θα είναι παράταιρες με το look, οπότε επιμένουμε στα τάσια.

 

Στο εσωτερικό η οθόνη αφής των 12,9 ιντσών και οι λειτουργίες συνδεσιμότητας (Apple CarPlay, Android Auto κι όλα τα καλά) είναι στάνταρ, όπως και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων. Στάνταρ είναι και ο αυτόματος διζωνικός κλιματισμός, συνεπώς οι επιβάτες μόνο σε βασική έκδοση δεν αντιλαμβάνονται ότι είναι.

Την κίνηση του ID. Buzz Freestyle αναλαμβάνει ο ηλεκτροκινητήρας των 204 ίππων και 310 Nm, επιταχύνοντας τα 2.404 κιλά του αμαξώματος στα πρώτα 100 χλμ./ώρα εντός 10,7 δλ. και μέχρι τα 145 χλμ./ώρα, όπου επεμβαίνει ο ηλεκτρονικός περιοριστής. Η αυτονομία κυμαίνεται στα 402-423 χλμ., ενώ η φόρτιση από 10 σε 80% ολοκληρώνεται σε 25 λεπτά, με την προϋπόθεση ότι το αυτοκίνητο συνδέεται σε ταχυφορτιστή. Όσο για την τιμή; Από 49.997 ευρώ στη Γερμανία, πριν τις επιδοτήσεις.

Get it on Google Play Download on the App Store